Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai bune imagini cu Samsung S21, inainte de lansare: un model se remarca

Playtech Playtech,
Cele mai bune imagini cu Samsung S21, inainte de lansare: un model se remarca

Samsung S21, spre deosebire de modelul anterior, va fi prezentat mai devreme. Deocamdata, e vehiculata a doua jumatate a lunii ianuarie. Pana atunci vedem nuantele de culoare pregatite de. continuă pe Playtech

Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Top 19 de vazut

Daca Halloween-ul ar avea 365 de zile, fii sigur ca Netflix are grija sa ai la dispozitie un film de groaza diferit in fiecare noapte. Pentru cei ce nu au rabdare sa caute minute intregi un film, am pregatit un top de filme ce le puteti gasi pe platforma. Mai jos vei gasi cele mai .

Cele mai bune oferte speciale ale anului nou 2021: Achizitionati cheia de licenta pentru Microsoft Office Pro Plus CD-Key si primiti cheia de licenta pentru Windows 10 gratis!

Iata ca anul 2021 se apropie in cele din urma! Ne aflam in plina pregatire a ideilor de petrecere de Revelion, insa mai exista un lucru ce ar trebui avut in vedere odata cu incheierea anului reducerile de preturi din preajma trecerii in Noul An!.

Samsung S21 Ultra va fi telefonul pe care sa-l vrei tocmai datorita acestei optiuni

In 2021, Samsung schimba un pic regulile jocului. Ar anunta Samsung S21 mai devreme, dar si cu o noutate insemnata pentru aceasta serie. Pana vom vedea confirmarea pentru toate zvonurile,.

Necunoscutele vaccinului PfizerBioNTech. Raspunsurile medicului Adrian Marinescu la cele mai controversate intrebari

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, a raspuns, sambata, la Antena 3, la cele mai importante intrebari pe care si le pun romanii in acest moment, cu putin timp inainte ca primul roman sa fie vaccinat cu serul produs de PfizerBioNTech.

FCSB, singura echipa in topul UEFA al celor mai bune echipe din istoria Champions League

UEFA a intocmit la final de 2020 o ierarhie a celor mai bune echipe din toata istoria Champions League, competitie care a preluat din mers statistica Cupei Campionilor Europeni.

Erdogan sustine ca Turcia ar dori relatii mai bune cu Israel, dar politica fata de Palestina e o linie rosie

Turcia ar dori relatii mai bune cu Israel, dar politica israeliana fata de palestinieni ramane inacceptabila, a declarat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, vineri, potrivit Reuters. Turcia ar dori.

101 INVENTII CARE AU SCHIMBAT LUMEA, un documentar care prezinta cele mai importante 101 inventii ale omenirii, duminica, de la ora 16, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza documentarul 101 INVENTII CARE AU SCHIMBAT LUMEA, duminica, 27 decembrie, de la ora 16. Un documentar care prezinta cele mai importante 101 inventii ale omenirii, din cele mai vechi.

Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru prieteni. 15 texte amuzante pe care sa le trimiti celor dragi

Un zambet sau chiar hohotele de ras sunt unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti aduce in viata celor dragi. Trimite-le un text amuzant prietenilor tai sau un sms de Craciun care sa le aduce.

Topul judetelor dupa noua raportare de cazuri COVID-19: Bucuresti peste 500 de noi cazuri, in Covasna cele mai putine

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu coronavirus, fata de ultima raportare, sunt Bucuresti - 537, Prahova - 196, Timis - 180, Ilfov - 166, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica.

Capitala, lider in continuare la numarul de noi infectari, cu peste 500 de cazuri. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID

Bilantul infectarilor cu noul coronavirus din ziua de Craciun arata un trend in scadere, insa Bucurestiul continua sa fie primul in topul oraselor cu cele mai multe cazuri noi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )