Libnet.ro
UNICEF

09:45

FCSB, singura echipa in topul UEFA al celor mai bune echipe din istoria Champions League

Online Sport Online Sport,
FCSB, singura echipa in topul UEFA al celor mai bune echipe din istoria Champions League

UEFA a intocmit la final de 2020 o ierarhie a celor mai bune echipe din toata istoria Champions League, competitie care a preluat din mers statistica Cupei Campionilor Europeni. continuă pe Online Sport

Performanta unei romance plecate din tara la 17 ani: este in topul celor mai importanti consultanti bancari din Spania

Irina Ornela Moldovan a fost inclusa in topul celor mai de incredere consultanti bancari ai Spaniei, top realizat de prestigioasa publicatie financiara Citywire, editia de Spania.

Topul celor mai bine platite staruri de pe YouTube: in top e un copil de 9 ani

Forbes a venit cu un top al celor mai bine platiti influenceri de pe YouTube, iar pe primul loc e un copil de 9 ani. YouTube a devenit de ceva ani o platforma pe care multe staruri genereaza.

Erdogan sustine ca Turcia ar dori relatii mai bune cu Israel, dar politica fata de Palestina e o linie rosie

Turcia ar dori relatii mai bune cu Israel, dar politica israeliana fata de palestinieni ramane inacceptabila, a declarat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, vineri, potrivit Reuters. Turcia ar dori.

Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Top 19 de vazut

Daca Halloween-ul ar avea 365 de zile, fii sigur ca Netflix are grija sa ai la dispozitie un film de groaza diferit in fiecare noapte. Pentru cei ce nu au rabdare sa caute minute intregi un film, am pregatit un top de filme ce le puteti gasi pe platforma. Mai jos vei gasi cele mai .

Secretul celor mai sanatoase icre. Nu trebuie sa faci aceasta greseala extrem de comuna

Macar odata in viata fiecare dintre noi a mancat icre, sau caviar, cum i se mai spune. Stim cu totii cat de delicioase sunt icrele. Dar sitati ca au si beneficii pentru sanatatea noastra ? Nutritionistii ne recomanda sa mancam icre, nu exagerat, si ne invata cum sa pregatim cele mai sanatoase icre. Icrele, un .

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vine denumirea celor mai iubite mancaruri de Craciun

Ana Iorga a explicat vineri, la Pe cuvant, de unde vine denumirea celor mai iubite mancaruri de Craciun de la noi, sarmalele si cozonacul.

Bucurestiul revine pe prima pozitie in topul noilor infectari. Topul celor mai afectate judete

Capitala a revenit pe prima pozitie a topului zonelor cu unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi 181 potrivit raportului GCS de duminica), dupa ce sambata fusese depasit doar de judetul Ilfov. Pe locul 2 este judetul Cluj cu 169 de cazuri noi), iar pe locul 3 se afla judetus Galati 143 noi imbolnaviri COVID-19).

Cele mai bune imagini cu Samsung S21, inainte de lansare: un model se remarca

Samsung S21, spre deosebire de modelul anterior, va fi prezentat mai devreme. Deocamdata, e vehiculata a doua jumatate a lunii ianuarie. Pana atunci vedem nuantele de culoare pregatite de.

Cele mai bune oferte speciale ale anului nou 2021: Achizitionati cheia de licenta pentru Microsoft Office Pro Plus CD-Key si primiti cheia de licenta pentru Windows 10 gratis!

Iata ca anul 2021 se apropie in cele din urma! Ne aflam in plina pregatire a ideilor de petrecere de Revelion, insa mai exista un lucru ce ar trebui avut in vedere odata cu incheierea anului reducerile de preturi din preajma trecerii in Noul An!.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )