Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai bune jocuri ale anului. God of War castiga marele premiu

Playtech Playtech,
Cele mai bune jocuri ale anului. God of War castiga marele premiu

The Game Awards a acordat premii pentru cele mai bune jocuri video ale acestui an. Red Dead Redemption 2 a obtinut primul premiu, dar God of War a luat cea mai dorita distinctie. Jocul western al. continuă pe Playtech

Cele mai bune aplicatii si jocuri de pe iPhone si iPad in 2018

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii si jocuri din App Store si iTunes pentru iPhone, iPad, dar si Mac. Cei de la Apple au selectat cele mai bune aplicatii si jocuri pentru fiecare.

TOP Google Play: Cele mai bune aplicatii din 2018 pentru Android

Google a anuntat cele mai bune aplicatii, filme, emisiuni TV si carti disponibile pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Castigatorii includ dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, o noua categorie - Fan Favorite - bazata pe voturile utilizatorilor Google Play.

Cele mai bune filme din 2018, potrivit Institutului American de Film VIDEO

Institutul American de Film a dezvaluit lista celor mai bune filme si programe TV din 2018 si a anuntat ca a decis sa ofere un premiu special lungmetrajului Roma, regizat de Alfonso Cuaron.

Cele mai mari anunturi de jocuri de la The Game Awards VIDEO

The Game Awards este evenimentul in care sunt recunoscute cele mai bune jocuri ale anului respectiv. Un fel de Oscaruri pentru industria de jocuri video. Pe langa premii se fac si anunturi.

Nominalizarile la Globurile de Aur 2019. Care sunt cele mai bune productii de cinema si televiziune

S-au anuntat nominalizarile la cea de-a 76-a editie a Globurilor de Aur. Golden Globes Awards/Globurile de Aur deschid calea mult ravnitelor premii Oscar care vor fi decernate, anul viitor, la sfarsitul lunii.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

National Geographic a realizat topul celor mai spectaculoase fotografii ale anului 2018

De la surprinderea unui pestisor care se lupta pentru viata lui in gura unei soparle sau un cameleon care isi schimba pielea, National Geographic a realizat topul celor mai spectaculoase imagini ale anului 2018.

Cele mai bine imbracate vedete in 2018

Ele sunt cele mai bine imbracate vedete ale anului 2018. Tinutele lor sunt memorabile, comentate si reinterpretate de criticii de moda. Sunt vedete care nu tin cont de reguli, adopta aparitii unice si lanseaza trenduri in moda.

Top Google: Care sunt cele mai populare clipuri video de pe YouTube in Romania anului 2018

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2018.

Cele mai cautate si cele mai ieftine destinatii in 2018

Specialistii momondo. ro s-au uitat la harta calatoriilor pe anul 2018 pentru a vedea unde au zburat romanii si catre ce destinatii au gasit cele mai ieftine bilete de avion.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )