Libnet.ro
UNICEF

00:07

TOP Google Play: Cele mai bune aplicatii din 2018 pentru Android

Hotnews Hotnews,
 TOP Google Play: Cele mai bune aplicatii din 2018 pentru Android

Google a anuntat cele mai bune aplicatii, filme, emisiuni TV si carti disponibile pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Castigatorii includ dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, o noua categorie - Fan Favorite - bazata pe voturile utilizatorilor Google Play. continuă pe Hotnews

Cele mai bune aplicatii si jocuri de pe iPhone si iPad in 2018

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii si jocuri din App Store si iTunes pentru iPhone, iPad, dar si Mac. Cei de la Apple au selectat cele mai bune aplicatii si jocuri pentru fiecare.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

Cele mai bune filme din 2018, potrivit Institutului American de Film VIDEO

Institutul American de Film a dezvaluit lista celor mai bune filme si programe TV din 2018 si a anuntat ca a decis sa ofere un premiu special lungmetrajului Roma, regizat de Alfonso Cuaron.

Cele mai bune jocuri si aplicatii din 2018, conform Google Play

Pentru ca a sosit luna decembrie, Google Play face retrospectiva anului si iti arata cele mai bune jocuri si aplicatii din 2018. Dincolo de miile de aplicatii care promit sa-ti curete.

Incendiu puternic la munte. Una dintre cele mai cunoscute cabane din Brasov a ars: trei persoane au fost evacuate de urgenta

Incendiu devastator la una dintre cele mai vizitate cabane de turisti din Brasov. Mai multi oameni au fost in pericol de moarte dupa ce cladirea a fost cuprinsa de flacari. Pompierii au intervenit cu cinci.

Cele mai bune bancuri cu soferi. Cum se scuza un preot cand este prins beat la volan

Soferii au reprezentat mereu o sursa inepuizabila de bancuri pentru amatorii de umor. Va prezentam o selectie cu zece bancuri savuroase care-i au protagonisti pe conducatorii auto.

Prin_Ochii_Tai. Antena 3 te invitasaiei atitudine! Arata-ne cele mai nefolositoare cladiri din orasul tau

Dupa un secol de existenta, a venit timpul sa ne uitam la noi. La tara pe care o mostenim, la tara pe care avem obligatia sa o lasam mostenire copiilor nostri, sa ne uitam la noi cei care construim.

Sefii serviciilor secrete aliate au decis nfiintarea Academiei de Informatii NATO / Ne confruntam cu tot mai multe provocari din partea Rusiei

Oficialii serviciilor de informatii aliate au aprobat cadrul pentru infiintarea unei Academii de Informatii NATO. La discutii, adjunctul secretarului general NATO a atras atentia asupra provocarilor din partea Rusiei, precizand ca rolul comunitatii de intelligence este de a oferi cele mai bune informatii cu privire la pericolele cu care se confrunta alianta.

Singurul targ de Craciun din Romania, nominalizat printre 20 cele mai frumoase piete din Europa. Unde puteti sa-l votati

O organizatie europeana cu sediul la Bruxelles a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase de pe batranul continent intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

Singurul targ de Craciun din Romania nominalizat printre 20 cele mai frumoase piete din Europa. Unde puteti sa-l votati

O organizatie europeana cu sediul la Bruxelles a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase de pe batranul continent intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )