Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai bune jocuri video inspirate din filme

Playtech Playtech,
Cele mai bune jocuri video inspirate din filme

Lista cu cele mai bune jocuri video inspirate de filme include cateva titluri legendare. Este un lucru bine stiut ca marea majoritatea a jocurilor inspirate de filme in ziua de azi sunt extrem de slabe. insa nu a fost intotdeauna asa. Pare incredibil acum, dar au existat vremuri in care asemenea titluri erau considerate chiar []. continuă pe Playtech

Cele mai bune jocuri video inspirate de filme

Lista cu cele mai bune jocuri video inspirate de filme include cateva titluri legendare. Este un lucru bine stiut ca marea majoritatea a jocurilor inspirate de filme in ziua de azi sunt extrem de slabe. insa nu a fost intotdeauna asa. Pare incredibil acum, dar au existat vremuri in care asemenea titluri erau considerate chiar [].

Arta cu iPhone: cele mai bune poze facute cu telefonul si cum poti sa obtii asa ceva

Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu iPhone sau iPad a ajuns la a noua editie. Iata cum poti invata sa faci unele aproape la fel de bune.

Cele mai bune laptopuri cu Windows pe care le poti gasi pe piata

Dispozitivele de mai jos sunt preferatele noastre din gama de laptopuri cu Windows. Desi au avut parte de o concurenta puternica din partea Chromebook-urilor si Mac-urilor in ultimii ani, laptopurile cu Windows inca sunt preferate de milioane de utilizatori din toata lumea. Iar cand vine vorba de popularitatea acestora, unul dintre factorii cei mai importanti [].

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume

Cele mai bune companii aeriene din lume au fost dezvaluite intr-un top Skytrax , in functie de voturile si impresiile a 19,2 milioane de pasageri din intreaga lume. Iata care sunt acestea.

Cinci elevi au obtinut note de 10 la examenul de Bacalaureat in Maramures. Vezi care sunt cele mai bune licee din judet

Cinci elevi au obtinut note de 10 in judetul Maramures, la examenul de Bacalaureat 2016. Doi sunt de la Sighetu Marmatiei si trei din Baia Mare. Doua licee au avut promvabilitate de 100%, iar pe judet, procentul de promovabilitate a fost de peste 66%.

[P] Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute. De ceva timp, Romania se afla in topul mondial al tarilor cu cea mai rapida conexiune la internet. Ceea ce inseamna ca fiecare companie, mica sau mare, trebuie sa se adapteze acestei piete in permanenta evolutie, alegand un furnizor de internet care sa poata asigura o conexiune superioara la internet.

Europa, devastata de furtuni. Cele mai afectate au fost Italia, Belarus si Ungaria (VIDEO)

Fenomene meteo extreme in mai multe zone ale Europei. Cele mai afectate de ploile torentiale au fost Italia, Belarus si Ungaria, informeaza B1 TV. in Italia cel mai afectat a fost nordul tarii,.

Cele mai cerute piese la nunta ca valsul mirilor VIDEO

Suntem in plin sezon al nuntilor, astfel ca va oferim un top al celor mai cerute piese la astfel de evenimente. Pentru valsul mirilor, asa cum este numit momentul special din cadrul unor astfel de manifestari. Iata ce se asculta peste hotare.

Una dintre cele mai sexy cantarete din Romania socheaza. Ipostaza in care apare pe Facebook - VIDEO

Mira este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Este talentata, are o voce foarte buna iar fizicul ei potenteaza aceste calitati. Iar Mira este constienta de acest lucru. Aparitiile sale fac senzatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )