Libnet.ro
UNICEF

20:45

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute. continuă pe Wall-Street Ro

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea [].

FOTO Rochie de mireasa ravisanta pentru una dintre cele mai frumoase tenismene din circuit

Au batut clopote de nunta pentru una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul feminin, slovaca Dominika Cibulkova.

Cum sunt realizate unele dintre cele mai frumoase fotografii

Scenele din spatele unora dintre cele mai reusite fotografii nu sunt intotdeauna incantatoare. infiecare zi, news feed-urile din Facebook sunt invadate de zeci si zeci de fotografii care mai de care mai frumoase. Dar de cate ori ati fost curiosi in legatura cu cadrele in care au fost acestea realizate? O galerie aparuta de curand [].

Una dintre cele mai vechi fabrici din Targu Jiu se va inchide si angajatii vor fi trimisti in somaj. Confectia functioneaza de pe vremea lui Tatarascu

Fabrica de confectii din Targu Jiu isi va inchide portile. Anuntul a fost facut de catre un lider de sindicat din unitate, care a fost pusa in tema despre situatia fabricii de catre lichidatorul unitatii.

Arta cu telefonul: cele mai reusite poze facute cu iPhone-ul in 2016

Probabil ca si tu cunosti oameni care spun ca nu ai cum sa ridici fotografia la rang de arta cu un simplu telefon. Ei bine, fotografiile de mai joscontrazic aceasta viziune. Nu sunt realizate cu vreun aparat sofisticat, ci cu terminale Apple, despre care stim deja ca au camere foto excelente. Fie ca esti sau [].

Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?

Atunci cand vrei sa incepi o constructie, alegerea celor mai potrivite materiale de constructii este unul dintre cele mai importante aspecte. insa care sunt criteriile care fac materialele de constructii potrivite?.

Dormim cu 20% mai putin ca acum 100 de ani. Afla cum poti scapa de insomnie!

Insomnia reprezinta, la ora actuala, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta omul modern, iar statisticile arata ca dormim cu 20% mai putin fata de acum 100 de ani, 30% din populatie se confrunta cu.

Secretele grefierei care castiga intr-un an mai mult decat un judecator. Suta de mii de euro la negru a functionarei

Una dintre cele mai controversate grefiere din sistemul judiciar romanesc a ajuns in vizorul inspectorilor de la Agentia Nationala de Integritate ANI), dupa acestia au descoperit ca a strans o avere pe care nu o poate justifica.

Cel mai frumos palat al Calarasiului, piesa de rezistenta a centrului civic. Cladirea de patrimoniu, aflata in ruina, va fi preluata de Consiliul Judetean

Una dintre cele mai pretioase cladiri de patrimoniu din Calarasi va intra intr-un amplu proiect de modernizare urbana a centrului civic. Noul presedinte al Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a anuntat ca demersurile pentru preluarea Palatului Prefecturii sunt in grafic.

Cea mai scumpa cina din lume costa doua milioane de dolari si include un inel cu diamant: cum va fi rasfatat cuplul ales pentru experienta de lux FOTO

Una dintre cele mai mari companii de extractie a diamantelor din lume, World of Diamonds Group, a anuntat organizarea unui eveniment exclusivist in cadrul caruia va fi vanduta o bijuterie cu diamant albastru estimata la 2 milioane de dolari. Un singur cuplu interesat atat de experienta, cat si de bijuterie va fi selectat din randul a sute de persoane influente si bogate din toata lumea.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )