Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai bune locuri de pescuit din Brasov

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune locuri de pescuit din Brasov

Cele mai frumoase si cautate balti pe pescuit din Brasov, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti, sunt la Dumbravita, Vadu Rosu, Belin sau Ucea de Jos. continuă pe Adevărul

A fost publicata brosura pentru admitere in invatamantul liceal si profesional. Cele mai bune licee din Bucuresti, dupa mediile de admitere, si unitatile de invatamant care organizeaza invatamant profesional dual

Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti a publicat brosura privind admiterea in invatamant liceal pentru anul scolar 2017 2018. Brosura cuprinde informatii privind ultimele medii de admitere la liceele din Bucuresti, dar si unitatile de invatamnt care organizeaza invatamant profesional si profesional dual.

Efectele Brexitului: Cele mai mari 12 banci din Mare Britanie vor sa-si mute operatiunile in UE

Principalele banci internationale active din Marea britanie intentioneaza sa mute in urmatorii ani, aproximativ 9000 de locuri de munca in statele membre ale UE in contextul iesirii Marii.

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud, tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

In cautarea sutei de mii de noi joburi. Cele mai multe contracte de munca noi s-au incheiat in constructii, transporturi de marfa si servicii de paza.

Guvernul PSD- ALDE se apropie de cifra de 100. 000 noi locuri de munca, anunta in urma cu circa o saptamana ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. HotNews a solicitat Ministerului detalii cu privire la tipul activitatilor economice in care s-au creat aceste locuri de munca precum si amanunte legate de numarul contractelor pe perioada determinata/nedeterminata samd. Uitandu-ne peste cifrele transmise de Ministerul Muncii, vedem desigur si locuri de munca noi, dar probabil si multe joburi numarate ca fiind noi, desi ele reprezinta locuri de munca care existau, dar acum au fost aduse in legalitate, ceea ce pentru economie e un castig. Si spunem asta intrucat primele trei sectoare din economie care au generat cele mai multe contracte noi sunt si printre cele cu risc de evaziune ridicat: constructii,transporturi de marfa si activitati de protectie si paza.

Ce trebuie sa stie orice femeie despre cancerul ovarian, unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer, avand cea mai mica rata de supravietuire dintre toate cancerele feminine. Anual, 250. 000 de femei din intreaga lume sunt diagnosticate cu.

Ilinca si Alex Florea au stralucit pe covorul rosu, la ceremonia de deschidere Eurovision 2017: romanii s-au clasat in top 10 cele mai apreciate tinute FOTO

Reprezentantii celor 42 de tari participante la Eurovision 2017 au defilat duminica pe covorul rosu, in cadrul ceremoniei oficiale de deschidere. Tinutele de gala purtate de Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au clasat in top 10 cele mai apreciate aparitii de pe covorul rosu.

HARTA Romania, statul din UE cu cele mai mari disparitati intre regiuni. Lipsa infrastructurii, principalul obstacol in calea cresterii economice

Romania este in continuare o tara a contrastelor, dovada facand faptul ca, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, disparitatile la nivelul regiunilor tarii raman contrastante. Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, Romania este statul membru al UE care inregistreaza cele mai mari disparitati dintre regiuni, iar principala cauza este lipsa infrastructurii.

Adevarul Live, ora 14.00: Cele mai importante lucruri de stiut despre bolile de inima ale tinerilor

Oboseala cronica, fara o explicatie clara, dificultatile de respiratie si, in final, durerile in piept sunt manifestari care care pot anunta o boala cardiovasculara si care afecteaza si un numar important de tineri. Dr. Lucian Dorobantu, coordonatorul singurului Centru de Cardiomiopatie Hipertrofica din Romania si din Europa de Est, vine la Adevarul Live sa ne explice care sunt cele mai noi solutii chirurgicale pentru problemele cardiovasculare.

Liviu Dragnea, VEDETA in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

Celebra Ordonanta 13 si mai nou, Legea gratierii coruptilor din Parlament l-au facut vedeta peste ocean pe seful PSD Liviu Dragnea. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )