Libnet.ro
UNICEF

22:45

Efectele Brexitului: Cele mai mari 12 banci din Mare Britanie vor sa-si mute operatiunile in UE

B1 B1,
Efectele Brexitului: Cele mai mari 12 banci din Mare Britanie vor sa-si mute operatiunile in UE

Principalele banci internationale active din Marea britanie intentioneaza sa mute in urmatorii ani, aproximativ 9000 de locuri de munca in statele membre ale UE in contextul iesirii Marii. continuă pe B1

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud, tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

HARTA Romania, statul din UE cu cele mai mari disparitati intre regiuni. Lipsa infrastructurii, principalul obstacol in calea cresterii economice

Romania este in continuare o tara a contrastelor, dovada facand faptul ca, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, disparitatile la nivelul regiunilor tarii raman contrastante. Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, Romania este statul membru al UE care inregistreaza cele mai mari disparitati dintre regiuni, iar principala cauza este lipsa infrastructurii.

Care au fost cele mai mari zece tranzactii care au avut loc in Romania anul trecut

Achizitia activelor SAB Miller, in valoare de 700 milioane de dolari, a fost cea mai mare tranzactie care a avut loc in Romania anul trecut, pe locul doi se situeaza achizitia KMG International, in valoare de 680 milioane de dolari, iar pe trei - achizitia lantului de magazine Profi 564 milioane de dolari), conform EY Romania MA Barometer.

TOP 10 cele mai mari aeroporturi din Romania in 2017

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut anul acesta in primul trimestru cu 30% si a condus la cateva schimbari in clasamentul celor mai mari 10 aeroporturi.

INTERVIU Harry Tavitian, despre muzica si libertate: in comunism, unul dintre cele mai mari proteste se intampla la un festival de jazz

Harry Tavitian, muzician roman de origine armeana, este considerat unul dintre cei mai importanti jazzmani romani contemporani. Are o cariera de peste 45 de ani, fiindca a intrat in lumea muzicii la numai 6 ani. A cantat alaturi de nume grele ale jazzului romanesc si are discuri scoase inclusiv la case de productie din Londra, Grecia si Bulgaria. Prin muzica sa a intretinut spiritul de libertate interioara in timpul comunismului.

Apple cumpara obligatiuni corporative mai mult decat unele dintre cele mai mari fonduri de investitii

Apple a investit 148 de miliarde de dolari, din rezervele de numerar record de 257 de miliarde de dolari, in obligatiuni corporative, potrivit datelor publicate de companie, suma cu care ar fi putut cumpara integral activele celui mai mare fond de investitii in instrumente cu venituri fixe, Vanguard Total Bond Market Index Fund, care se ridica la 145 de miliarde de dolari, transmite Bloomberg, potrivit News. ro.

Ilinca si Alex Florea au stralucit pe covorul rosu, la ceremonia de deschidere Eurovision 2017: romanii s-au clasat in top 10 cele mai apreciate tinute FOTO

Reprezentantii celor 42 de tari participante la Eurovision 2017 au defilat duminica pe covorul rosu, in cadrul ceremoniei oficiale de deschidere. Tinutele de gala purtate de Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au clasat in top 10 cele mai apreciate aparitii de pe covorul rosu.

Adevarul Live, ora 14.00: Cele mai importante lucruri de stiut despre bolile de inima ale tinerilor

Oboseala cronica, fara o explicatie clara, dificultatile de respiratie si, in final, durerile in piept sunt manifestari care care pot anunta o boala cardiovasculara si care afecteaza si un numar important de tineri. Dr. Lucian Dorobantu, coordonatorul singurului Centru de Cardiomiopatie Hipertrofica din Romania si din Europa de Est, vine la Adevarul Live sa ne explice care sunt cele mai noi solutii chirurgicale pentru problemele cardiovasculare.

Cele mai bune locuri de pescuit din Brasov

Cele mai frumoase si cautate balti pe pescuit din Brasov, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti, sunt la Dumbravita, Vadu Rosu, Belin sau Ucea de Jos.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )