Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare

Pentru un pescar, indiferent ca o face din pasiune sau din necesitate de a-si asigura traiul zilnic, nimic nu se compara cu o zi petrecuta in mijlocul frumusetilor naturii, in asteptarea prazii perfecte. Pentru cei care vor sa se relaxeze pe malul Dunarii si sa plece acasa cu o captura impresionanta, propunem cateva dintre cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare. continuă pe Adevărul

Mehedinti: Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare. Patria somnilor este in Cazanele Mari

Judetul Mehedinti este raiul pescarilor, in fiecare an in jur de 20. 000 de pescari sportivi primind viza de la Politia de Frontiera pentru a putea pescui pe malul Dunarii. Care sunt, insa, cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare?.

Calarasi: Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare. Evadare in paradisul de pe insula Pacuiul lui Soare

Pescarii inraiti se pot relaxa, in judetul Calarasi, pe malul Dunarii, in zone cu farmec aparte si peisaj de vis, unde au ocazia sa le pice in undita pesti de pana la 10 kilograme bucata. Pacuiul lui Soare e un loc rupt de civilizatie, cu priveliste mirifica si cu o liniste asurzitoare si se numara printre cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare.

Cele mai bune locuri de pescuit in Delta Dunarii. Unde trag cel mai bine monstrii cu mustati, bibanul si stiuca

Delta Dunarii nu este doar un paradis pentru turistul care vrea sa se rupa de tumultul civilizatiei si vine sa se plimbe cu lotca printre cormorani si nuferi. Este si locul perfect pentru cei care vor sa pescuiasca.

Cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti

In ultima vreme, in parcurile din Bucuresti se gasesc locuri special amenajate pentru cainii cu stapan. Concret, este vorba de tarcuri in care cainii se pot juca si pot alerga alaturi de celelalte patrupede scoase la plimbare. Trecem in revista cateva dintre cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti.

Top 5 cele mai bune ceainarii din Bucuresti

Din ce in ce mai multi bucuresteni sunt in cautarea unor locuri linistite in care sa se relaxeze alaturi de cei dragi la un ceai. Adevarul va prezinta cele mai bune ceainarii din Bucuresti.

Top 5 cele mai bune televizoare LED in 2015

Daca te gandesti sa cumperi un TV in acest inceput de an, trebuie neaparat sa alegi dintre cele mai bune televizoare LED. in primul rand, atunci cand alegi dintre cele mai bune televizoare LED, trebuie sa intelegi care este diferenta si care sunt avantajele dintre acest tip de TV si plasme sau LCD-uri. Practic, televizoarele [].

Cele mai bune servicii secrete din lume: Rusia a devansat China

Agentiile de inteligenta din Romania au fost implicate in mai multe scandaluri in ultima jumatate de an, SIE fiind legata de doua scandaluri - de autodeconspirare a unui jurnalist si deconspirare a premierului, iar SRI facand obiectul unor acuzatii.

ANOFM: Peste 14.400 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Topul celor mai bune bancuri despre Caracal, cel mai amuzant oras din toata Oltenia. De ce pun caracalenii steaguri la poarta?

Orasul Caracal se numara printre putinele localitati careia ii sunt dedicate bancuri. Exista rubrici speciale cu bancuri doar cu si despre caracaleni si orasul lor. in cele ce urmeaza va invitam sa va descretiti fruntile cu cele mai reusite bancuri despre fosta capitala a judetului Romanati si locuitorii sai.

Cele mai simple retete de briose

Cele mai simple retete cu briose sunt preferate de adultii ocupati care n-au timp de pierdut in bucatarie. Briosele reprezinta o gustare dulce excelenta pentru micul dejun, alaturi de cafea sau ceai. in functie de preferinte, aluatul de briose poate fi realizat cu ciocolata, vanilie, mere, scortisoara sau chiar zmeura. Va prezetam mai jos cele mai simple retete de briose.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )