Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai bune luni pentru drumetii montane si alte sfaturi importante pentru iubitorii muntelui

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune luni pentru drumetii montane si alte sfaturi importante pentru iubitorii muntelui

Cele mai bune luni pentru drumetii montane. Indiferent de anotimp, cand mergem pe munte trebuie sa plecam la drum cu echipamentul adecvat si sa verificam intotdeauna prognoza meteo, ca sa nu avem surprize neplacute. continuă pe Adevărul

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

In ultimii ani, documentele si fisierele transferate cu ajutorul unor servicii online au devenit atat de complexe, incat serviciile gratuite ale acestora sunt de multe ori insuficiente pentru unii utilizatori.

Care sunt cele mai bune scuze pentru a trage chiulul de la munca si ce motive nu le sunt pe plac sefilor

Daca ai o zi proasta si te gandesti sa te invoiesti de la serviciu, ar trebui sa stii ca o simpla raceala, un accident sau migrenele nu reprezinta, pentru angajatori, motive suficient de bune ca sa lipsesti de la locul de munca.

Cele mai bune masini second-hand pe motorina

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini second-hand pe motorina, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare, SUV sau premium, luand in calcul un buget de aproximativ 10. 000 de euro.

Cele mai bune imagini cu BlackBerry Venice, primul cu Android

BlackBerry schimba regulile in toamna, iar odata cu 2015 trece la Android. Deocamdata, compania nu a confirmat nimic, dar apar tot mai multe informatii despre modelul Venice, acum si in poze mai bune.

Sonda care ne-a dat cele mai bune poze cu Pluto are o noua misiune

Dupa ce sonda New Horizons a trecut proba Pluto, are o noua misiune si se indreapta spre un obiect din Centura Kuiper descoperita de astronomi in urma cu ani de zile, despre care se crede ca ajuta la formarea altor planete cel putin la fel de mari ca Pluto.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia celor mai bune 8 jucatoare ale anului 2015

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia la care participa cele mai bune 8 jucatoare ale anului 2015, cu doua luni inainte de turneul de la Singapore, scrie Digi.

Cele mai sanatoase alimente pentru creier

Ceea ce mancam poate influenta inclusiv capacitatea de a gandi, de a ne concentra sau de a da randament maxim. Alimentatia, exercitiile sportive si odihna sunt foarte importante pentru imbunatatirea functionalitatii cerebrale.

Business report: Omenirea sub asedii. Razboaiele asimetrice sunt mai ieftine decat cele conventionale; Trei masuri pentru economie mai bune decat reducerile de taxe; Clientii Astra Asigurari vor ramane cu masinile in service

Calendarul impozitelor ultimelor patru luni din an. In perioada septembrie - decembrie trebuie achitate unele dintre cele mai importante obligatii fiscale, cum ar fi taxa pe stalp sau impozitul agricol. Harta pretului la benzina. Unde gasesti cel mai ieftin carburant din Romania. Pretul benzinei a cazut sub 5 lei pe litru in unele zone din tara, in contextul ieftinirii masive a petrolului in ultimele luni.

Intel a prezentat cele mai performante procesoare de pana acum, intr-un moment ce marcheaza un punct de cotitura in relatia utilizatorilor cu computerele

Intel a prezentat cea de-a sasea generatie a procesoarelor Core, cu nume de cod Skylake, lansarea fiind una dintre cele mai importante din istoria companiei. Procesoarele sunt gandite pentru a fi utilizate pe o gama larga de PC-uri, de la cele de dimensiunea unui stick USB, pana la sofisticate statii de lucru. Noile chip-uri deschid calea pentru folosirea pe scara larga a tehnologiei 4K,a celor de recunoastere faciala si a incarcarii wireless.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )