Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sonda care ne-a dat cele mai bune poze cu Pluto are o noua misiune

Adevărul Adevărul,
Sonda care ne-a dat cele mai bune poze cu Pluto are o noua misiune

Dupa ce sonda New Horizons a trecut proba Pluto, are o noua misiune si se indreapta spre un obiect din Centura Kuiper descoperita de astronomi in urma cu ani de zile, despre care se crede ca ajuta la formarea altor planete cel putin la fel de mari ca Pluto. continuă pe Adevărul

Cele mai bune site-uri pentru transfer de fisiere

Pana in urma cu cativa ani aveai nevoie de cabluri, CD-uri sau stick-uri USB ca sa transferi fisiere mari intre calculatoare. Acum, rezolvi totul pe Internet, asa ca iata cele mai bune servicii.

Cele mai bune imagini cu BlackBerry Venice, primul cu Android

BlackBerry schimba regulile in toamna, iar odata cu 2015 trece la Android. Deocamdata, compania nu a confirmat nimic, dar apar tot mai multe informatii despre modelul Venice, acum si in poze mai bune.

Noile Microsoft Lumia: vor fi cele mai bune telefoane cu Windows 10 Mobile

In toamna, debuteaza Windows 10 Mobile. in aceeasi toamna, Microsoft lanseaza noi telefoane Lumia, iar cele mai asteptate doua modele sunt Lumia 950 si Lumia 950 XL. Acestea sunt dotarile lor, desi inca neconfirmate.

Zece cele mai bune bancuri despre bucuresteni. De ce nu stiu miticii ce inseamna ne cerem scuze

Pe langa bancuri cu olteni, moldoveni sau blonde, romanii se mai amuza si pe seama bucurestenilor. Adevarul va prezinta o selectie de zece bancuri despre Bucuresti si mitici.

Videoclipul care arata frumusetea clipelor simple. Cele mai bune sfaturi de la batrani

Definitia stresului a suferit modificarui mari de-a lungul timpului, pentru ca si motivele de stres s-au schimbat radical. Cu toate acestea concluziile finale au ramas aceleasi, potrivit unui grup de femei.

Fotografii amatori sau profesionisti sunt invitati sa faca cele mai frumoase poze cu Brasovul. Cele mai bune imagini vor fi premiate

Agentia Metropolitana Brasov lanseaza concursul de fotografie Brasov Metropolitan Cooltur Un tur virtual al Tarii Barsei. Evenimentul se incrie in calendarul de actiuni destinat candidaturii Brasovului pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii, in 2021.

Cele mai bune si cele mai proaste modele de urmat din randul vedetelor. Unde s-au clasat Kate Middleton si Miley Cyrus

Potrivit rezultatelor unui chestionar la care au raspuns 2,887 de parinti britanici, cantareata Miley Cyrus, rapperul Kanye West si starleta TV Kim Kardashian ocupa primele locuri in topul celor mai proaste modele de urmat pentru copii din randul vedetelor. La polul opus s-au clasat ducesa de Cambrigdge, cantaretul Ed Sheeran si modelul si actrita Michelle Keegan.

MTV Video Music Awards 2015: cele mai sumare si indraznete tinute purtate de artisti de-a lungul timpului FOTO

Cea de-a 32-a editie a galei MTV Video Music Awards VMA), care premieaza cele mai bune videoclipuri ale anului, se va desfasura duminica seara, 30 august, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Adevarul va propune astazi o recapituale a celor mai sumare si indraznete tinute purtate de artisi de-a lungul istoriei premiilor VMA.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

MTV Video Music Awards 2015: Cine au fost castigatorii si care au fost cele mai interesante momente

Interpreta americana Taylor Swift a castigat cele mai multe trofee la MTV Video Music Awards 2015. Gala, care a avut loc duminica seara, a fost dominata de reunirea artistei cu rapperul Kanye West si anuntul facut de acesta, potrivit caruia va candida la alegerile prezidentiale din 2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )