Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (3). Italia Germania in 2006

Online Sport Online Sport,
Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (3). Italia Germania in 2006

Gary Lineker a ramas in istorie pentru o vorba devenita virala, cum am spune astazi. Marele international englez a afirmat la un moment dat ca fotbalul este un sport de 11 contra 11 in care de fiecare data castiga Germania. Episodul 2: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960 . continuă pe Online Sport

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului (1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit!

Una dintre partidele care au scris istoria fotbalului mondial a fost Brazilia Italia la Cupa Mondiala din 1982, un meci incheiat cu o mare surpriza la momentul respectiv.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Cele mai bune reduceri eMAG de care sa profiti la inceput de saptamana

EMAG listeaza o multime de produse cu pret mai mic. Dar poate ca unele nu sunt ce-ti trebuie tie. Asa ca am ales cateva care se pot dovedi utile. Cat a revenit iarna in Bucuresti, te.

Top 10 cele mai bune jocuri gratuite ale anului 2020

Va amintiti de anii trecuti cand obtineatidiscul proba gratuit pentruPlayStation 2 cand cumparati un nou joc? Va amintiti cat de interesant era sa stiti ca veti incercaun joc.

Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unica folosinta

Cele mai bune bancuri despre sefi. De ce lenesii sunt cel mai bine platiti intr-o firma

Despre comportamentul sefilor la locul de munca circula foarte multe glume pe internet. Va prezentam aici o selectie de bancuri care ii au pe sefi protagonisti.

Masini Dacia la Rabla: cele mai bune si mai ieftine masini pentru romani

Programul Rabla pentru anul acesta a fost adoptat oficial in urma cu o saptamana. Acum am aruncat o privire in oferta Dacia. Vestea buna e ca, daca voiai o masina noua, 2020 va fi anul.

Nelu Tataru: Cu o transmitere comunitara accelerata, Suceava e unul dintre cele mai fierbinti locuri din Romania. incercam sa limitam focarul (VIDEO)

Secretarul de stat Nelu Tataru, omul propus pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache, spune ca a primit vestea nominalizarii la Suceava, unde autoritatile incearca.

Eroii care au luptat pe front fara sa traga un singur foc. Cele mai nebunesti momente din Al Doilea Razboi Mondial

De-a lungul istoriei, razboaiele s-au purtat cu arma in mana, iar eroii se faceau de obicei remarcati din randurile razboinicilor. in mod paradoxal, au existat pe front si eroi fara arma in mana, oameni care au infruntat ororile fara sa ucida si fara sa traga un singur foc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )