Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune momente de la gala Oscar: Gaga si Cooper, intimi pe scena; reactiile de nepretuit ale actorilor Emma Stone si Spike Lee VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune momente de la gala Oscar: Gaga si Cooper, intimi pe scena; reactiile de nepretuit ale actorilor Emma Stone si Spike Lee VIDEO

Gala premiilor Oscar 2019 nu a fost nici o catastrofa, dar nici o seara de neuitat au existat cateva momente plictisitoare sau jenante, cateva reactiie incantatoare si emotionante, declaratii puternice, dar si replici savuroase si situatii amuzante. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filme care n-au ajuns la Oscar, dar tot merita vazute

In fiecare an sunt lansate o gramada de filme, dintre care doar cateva ajung sa fie nominalizate la Oscar. Chiar si asa, evenimentul asta nu reprezinta o litera de lege cand vine vorba de.

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a organizat joi, 21 februarie, a cincea editie a Galei ANIS, un eveniment care marcheaza 20 de ani de existenta a asociatiei si in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune companii,.

Care sunt cele mai bune marci auto care-ti ofera cele mai fiabile masini

Care sunt cele mai bune marci auto? Este o intrebare pe care oricare dintre noi am gandit-o. Nimeni nu-ti va oferi un raspuns multumitor, mai ales ca sunt foarte multi producatori si.

Cele mai bune teste psihologice pe care le poti face online

Pe internet gasesti tot felul de teste interesante - de la cele simpatice, care iti arata in ce casa de la Hogwarts te potrivesti, la cele de-a dreptul bizare, care iti spun ce fel de pizza.

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum ia un barbat o decizie importanta

Pe internet circula multe glume si despre casatorie. Va prezentam o colectie a celor mai reusite zece bancuri de acest fel.

ANIS: Cele mai bune firme, proiecte si produse IT din Romnia

Compania anului, potrivit Asociatiei Patronale a Industriei de Software din Romania, este Fitbit, jucator pe piata de dispozitive purtabile la nivel global. Firma a intrat in Romania in 2017 odata cu preluarea startup-ului romanesc Vector Watch, iar in acelasi an, Fitbit a deschis si un centru de cercetare si dezvoltare in Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii. Google primeste premiul pentru cel mai bun program educational. Iata care este considerat de membrii asociatiei cel mai bun startup romanesc, in acest an.

Reduceri eMAG aspiratoare. Cele mai bune oferte de astazi

Cei interesati sa-si cumpere un aspirator trebuie sa studieze oferta eMAG de astazi. Iata cateva modele de aspiratoare pe care sa le cautati pe lista de reduceri eMAG aspiratoare:.

Tudorel Toader, anunt dupa negocierile cu magistratii: Legile, trimise la CSM cu 5 zile inainte

Ministrul Justitiei sustineo conferinta de presa, la Palatul Victoiria. Tudorel Toader a declarat ca s-au gasit cele mai bune solutii pentru sistem. Am avut o intrevedere cu.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Daca vreti sa va cumparati electrocasnicein aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva modele de electrocasnice pe care sa le cauti in oferta eMAG.

Oscar 2019. Interpretarea melodiei Shallow de catre Lady Gaga si Bradley Cooper a fost unul dintre cele mai emotionante momente (VIDEO)

Lady Gaga si Bradley Cooper au oferit audientei de la Oscaruri unul dntre cele mai emotionate momente. Cei doi au cantat impreuna media Shallow , care a si castigat Oscarul pentru cea mai buna melodie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )