Libnet.ro
UNICEF

08:15

Care sunt cele mai bune marci auto care-ti ofera cele mai fiabile masini

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai bune marci auto care-ti ofera cele mai fiabile masini

Care sunt cele mai bune marci auto? Este o intrebare pe care oricare dintre noi am gandit-o. Nimeni nu-ti va oferi un raspuns multumitor, mai ales ca sunt foarte multi producatori si. continuă pe Playtech

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a organizat joi, 21 februarie, a cincea editie a Galei ANIS, un eveniment care marcheaza 20 de ani de existenta a asociatiei si in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune companii,.

Cele mai bune filme care n-au ajuns la Oscar, dar tot merita vazute

In fiecare an sunt lansate o gramada de filme, dintre care doar cateva ajung sa fie nominalizate la Oscar. Chiar si asa, evenimentul asta nu reprezinta o litera de lege cand vine vorba de.

Cele mai bune teste psihologice pe care le poti face online

Pe internet gasesti tot felul de teste interesante - de la cele simpatice, care iti arata in ce casa de la Hogwarts te potrivesti, la cele de-a dreptul bizare, care iti spun ce fel de pizza.

Reduceri eMAG aspiratoare. Cele mai bune oferte de astazi

Cei interesati sa-si cumpere un aspirator trebuie sa studieze oferta eMAG de astazi. Iata cateva modele de aspiratoare pe care sa le cautati pe lista de reduceri eMAG aspiratoare:.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Daca vreti sa va cumparati electrocasnicein aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva modele de electrocasnice pe care sa le cauti in oferta eMAG.

ANIS: Cele mai bune firme, proiecte si produse IT din Romnia

Compania anului, potrivit Asociatiei Patronale a Industriei de Software din Romania, este Fitbit, jucator pe piata de dispozitive purtabile la nivel global. Firma a intrat in Romania in 2017 odata cu preluarea startup-ului romanesc Vector Watch, iar in acelasi an, Fitbit a deschis si un centru de cercetare si dezvoltare in Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii. Google primeste premiul pentru cel mai bun program educational. Iata care este considerat de membrii asociatiei cel mai bun startup romanesc, in acest an.

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum ia un barbat o decizie importanta

Pe internet circula multe glume si despre casatorie. Va prezentam o colectie a celor mai reusite zece bancuri de acest fel.

Business report: Care sunt cele cinci motive de neconstitutionalitate a legii bugetului pe 2019. De ce a refuzat Iohannis sa-l promulge?/ PSD si-a tras bani de 20 de ori mai mult dect anul trecut. Pentru asta au bani

PSD nu guverneaza pentru Romania, guverneaza pentru Dragnea. Una dintre principalele lui nemultumiri ale presedintelui, conform Republica, este bugetul alocat partidelor. PSD a avut grija sa aloce sume imense pentru finantarea partidelor politice. 150 de milioane va primi PSD din finantarea partidelor. 150 de milioane din 270 de milioane. De 20 de ori mai mult ca anul trecut.

TOP Cele mai fiabile masini second-hand, de trei ani vechime, aflate pe piata europeana

Recent aparut, Studiul de Fiabilitate J. Power dezvaluie care sunt cele mai fiabile modele de masini second-hand, vechi de trei ani, aflate pe piata. Cercetarea a fost una masiva si s-a bazat pe declaratiile proprietarilor, in acest sens fiind intervievate mii de persoane.

Tudorel Toader, anunt dupa negocierile cu magistratii: Legile, trimise la CSM cu 5 zile inainte

Ministrul Justitiei sustineo conferinta de presa, la Palatul Victoiria. Tudorel Toader a declarat ca s-au gasit cele mai bune solutii pentru sistem. Am avut o intrevedere cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )