Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai bune oferte de Halloween, doar pe G2deal.com. Obtineti Windows 10 pentru 12,31 euro

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune oferte de Halloween, doar pe G2deal.com. Obtineti Windows 10 pentru 12,31 euro

Windows este un sistem de operare cu adevarat uimitor. Acesta este un sistem de operare intuitiv si extrem de usor de utilizat, orientat catre grafica. Oamenii de toate varstele pot utiliza cu usurinta Windows precum si produsele lor. Chiar si copii pot fi vazuti facand o schita, umpland culori sau facandu-si temele si activitatile folosind programele din sistemele Windows. continuă pe Adevărul

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai bune oferte pentru PlayStation

PlayStation 5 va fi lansat pe data de 12 noiembrie in SUA, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelanda, Japonia si Coreea de Sud. in Romania, care face parte din al doilea val, va putea fi achizitionat din 19.

Cele mai bune filme cu Julia Roberts. Frumusica implineste 53 de ani

Pe numele sau adevarat Julia Fiona Roberts, s-a nascut inAtlanta,Georgia,pe data de 28 octombrie1967. Este o actrita americana de film. Astazi este ziua ei, frumoasa actrita implineste frumoasa varsta de 53 de ani. Iata care sunt cele mai bune filme cu Julia Roberts. Cele mai bune filme cu Jiulia Roberts aniversarea celor 53 de ani .

Cele mai bune zodii la pat. Ce femei iti vor oferi nopti de neuitat

Astrele prezic zilnic viitorul celor 12 nativi ale horoscopului, iar pe langa asta observa caracteristicile fiecarui nativ. Care sunt femeile zodiacului care iti pot oferi nopti de neuitat? Faci parte din ele? Zodiac: cele mai bune femei la pat Pe langa anumite situatii deosebite pe care astrologii le prevad cand vine vorba despre cele 12 .

Cinci cele mai bune idei de costume pentru Halloween 2020

Sarbatoare de Halloween se apropie cu pasi repezi si in 2020 si chiar daca va arata diferit fataalti ani, din cauza pandemiei, este totusi un motiv de a face haz de necaz. Halloween-ul se.

Tu cum procedezi atunci cand vrei sa investesti in cele mai bune produse pentru casa si gradina?

Cand vine vorba de casa sau gradina, este normal sa-ti doresti tot ce-i mai bun. insa gasirea celor .

Ai nevoie de licente pentru diverse programe software? Descopera cele mai bune campanii LicenceDeals

In lumea moderna a afacerilor, dar si acasa, exista computere si laptopuri pe care sunt instalate si.

Efectele pandemiei: Carrefour raporteaza cele mai mari vanzari din ultimii douazeci de ani

Carrefour, cel mai mare retailer european, a raportat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia, transmite Reuters citat de Agerpres.

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

Cele mai frumoase locatii pentru nunta pe care le poti inchiria pe Airbnb

Traim vremuri dificile, iar calatoriile si nuntile par acum doar un vis indepartat. insa visarea si speranta ca va fi bine sunt cele care ne ajuta sa mergem mai departe. Asa ca va invitam sa admirati astazi cateva dintre cele mai frumoase locatii pentru nunta pe care le poti inchiria pe Airbnb.

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )