Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai bune orase pentru biciclisti. Destinatii care ofera conditii ideale pentru mersul pe doua roti

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune orase pentru biciclisti. Destinatii care ofera conditii ideale pentru mersul pe doua roti

Cele mai bune orase pentru biciclisti. Chiar daca acasa nu au deocamdata cele mai bune conditii de mers cu bicicleta, romanii trebuie sa stie ca exista multe orase europene unde pot merge in vacanta si isi pot lua fara probleme si bicicleta. Aceste destinatii ofera cele mai bune conditii pentru biciclisti. continuă pe Adevărul

Cele mai bune playere video HD

Am selectat pentru voi cele mai bune playere video HD pe care le puteti descarca gratuit de pe internet, iar performantele lor sunt excelente. Pentru o calitate a imaginii impecabila, ai nevoie in ziua de astazi de unul dintre cele mai bune playere video HD instalat in calculator, daca vrei sa te bucuri de toate [] Cele mai bune playere video HD Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune seriale ale verii: sapte productii pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai bune seriale ale verii. Vara anului 2015 rezerva o serie de seriale noi care pot sa fie pe placul telespectatorilor. De la crime la aventuri SF si povesti pline de umor, oferta de vara a canalelor TV dispune de optiuni diverse. intre cele mai cunoscute seriale care vor rula in aceasta vara se numara Aquarius, Hannibal: Vanatoarea, Orange is the New Black si Detectivii din Louisiana/ True Detective.

Cum sa iti pregatesti pielea pentru plaja. Cele mai bune metode ca sa nu te imbolnavesti

Razele UV emise de soare pot afecta in mod negativ pielea, motiv pentru care va trebui sa ai in vedere sfaturile specialistilor intrucat pielea este unul dintre organele vitale cu functii multiple, deosebit de important.

Cele mai bune plante diuretice

Ajutoare de nadejde atunci cand te confrunti cu afectiuni renale, ceaiurile din plante asociate cu tratamentele clasice fac minuni pentru sanatatea ta.

Cele mai multe colete din Romania sunt livrate catre Germania

Potrivit companiei de curierat DPD Romania cele mai multe livrari internationale realizate de romani prin serviciile DPD Romania pleaca spre Germania, circa 25%, urmate de destinatii precum Marea Britanie, Italia si Ungaria, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Cele mai frumoase locuri din Malta. Obiective de un farmec aparte, pe insula din mijlocul Marii Mediterane

Cele mai frumoase locuri din Malta. Malta este una dintre cele mai frumoase si accesibile destinatii europene, fiind si in topul preferintelor turistilor romani in ultimii ani. Valletta, Mdina si insula Gozo se numara printre cele mai frumoase locuri din Malta.

Esti de acord sa flirtezi cu clientii? Cele mai stupide intrebari pe care le poti auzi la un interviu de angajare

Firma de avocatura Thomas Mansfield din Londra a realizat un chestionar pentru tinerii absolventi, ca sa afle care sunt cele mai penibile si bizare intrebari care le-au fost puse in timpul unui interviu de angajare. in loc sa fie interesati de studiile, experienta si abilitatile candidatilor, unii angajatori au cu totul alte intrebari.

Fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii, cele mai presante probleme cu care se confrunta companiile

Fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii se mentin, in aceasta ordine, in clasamentul alegerilor companiilor cu privire la cele mai presante probleme, acestea declarand ca dilemele cu care s-au confruntat in trecut se mentin si pentru perioada investigata, potrivit unui sondaj publicat astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Unul dintre cele mai spectaculoase edificii ridicate la inceputul secolului XX in Oradea renaste cu bani de la municipalitate

Construit intre anii 1904 si 1905 de catre arhitectii Rimanoczy Kalman-junior si Rendes Vilmos, care au optat in planurile constructive pentru stilul secession, mai exact pentru subvarianta Lechner a acestui stil, Palatul Stern are o frumusete aparte. Din pacate, a ajuns sa fie una dintre cele mai degradate cladiri din centrul istoric, dar in curand va reprimi farmecul de odinioara.

Cele mai ciudate constructii din lume

Cele mai ciudate constructii din lume. Cladirile ciudate nu mai sunt o noutate, deoarece tot mai multi arhitecti se intrec in depasirea limitelor pentru a crea constructii tot mai interesante, mai ciudate sau mai atipice, de multe ori acestea oferind imaginea unor constructii inspirate din filmele SF.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )