Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai frumoase locuri din Malta. Obiective de un farmec aparte, pe insula din mijlocul Marii Mediterane

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din Malta. Obiective de un farmec aparte, pe insula din mijlocul Marii Mediterane

Cele mai frumoase locuri din Malta. Malta este una dintre cele mai frumoase si accesibile destinatii europene, fiind si in topul preferintelor turistilor romani in ultimii ani. Valletta, Mdina si insula Gozo se numara printre cele mai frumoase locuri din Malta. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase orase din Belgia: Venetia de Nord si Orasul diamantelor

Cele mai frumoase orase din Belgia. Destinatie city-break populara gratie atmosferei multiculturale, Belgia este cautata si datorita oraselor linistite, daruite ca adevarate nestemate arhitecturale, canalelor romantice si numeroaselor cafenele si restaurante renumite pentru faimoasele sortimente de ciocolata.

Drumul spre succes al Irinei Shayk, rusoaica saraca ajunsa una dintre cele mai frumoase femei din lume

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, este una dintre cele mai cunoscute modele la nivel mondial. Tanara a intrat in centrul atentiei nu doar prin relatia cu Cristiano Ronaldo, ci si cu frumusetea ei. Dar de unde a plecat ea si care a fost drumul parcurs pana sa ajunga faimoasa? Daily Mail i-a conturat drumul spre succes intr-o analiza completa.

Cele mai frumoase plaje pentru nudisti. Destinatii recomandate doar celor lipsiti de inhibitii

Aglomerate sau izolate, plajele pentru nudisti sunt destinatii mai putin cunoscute, dar cu un farmec aparte. Plaje de acest fel exista in intreaga lume, iar publicatia Huffington Post a prezentat un top al celor mai frumoase locuri pentru nudism.

Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Una dintre cele mai frumose Gradini Zoologice din Romania isi deschide larg portile, luni, 1 iunie, de Ziua Copilului. Amatorii de plimbari de in aer liber pot face gratuit turul Gradinii, asa cum se obisnuieste in fiecare an, spre bucuria prichindeilor.

Bolile verii. Cum sa ne ferim de cele mai frecvente afectiuni din sezonul cald

Vara, cei mai multi oameni isi petrec timpul liber afara, in spatii verzi, la picnicuri cu familia si prietenii, la plaja sau in drumetii pe munte. insa, expunerea la razele soarelui si activitatea fizica intensa in natura pot provoca numeroase afectiuni. Site-ul sheknows. com prezinta cele mai comune boli de vara si cele mai eficiente modalitati de prevenire a lor.

RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru una din cele mai frumoase proprietati scoase la vanzare

Proprietatile aflate in administrarea RA-APPS incep sa atraga atentia investitorilor. Astfel, RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru vila istorica din Grigore Alexandrescu, nr.

Admiterea in scoala profesionala duala 2015: Firmele si scolile scot aproape 40.000 de locuri in invatamantul profesional. Calificarea mecanic auto are cele mai multe locuri

Elevii care termina acum clasa a VIII-a au la dispozitie aproape 40. 000 de locuri in invatamantul profesional, in anul scolar 2015-2016. Inscrierile incep pe 8 iunie, iar firmele si scolile profesionale au crescut cu 2. 400 numarul locurilor, fata de anul trecut. Mecanica este domeniul cu cele mai multe clase alocate, urmat de turism si alimentatie. Anuntul a fost facut de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei. Fiecare elev admis la profesionala primeste lunar o bursa de 200 lei, la care firmele pot adauga alte sume. Vezi in articol topul domeniilor in functie de numarul de clase oferitDescarca oferta scolara profesionala din toata tara.

Mecanicii auto au cele mai multe locuri disponibile in invatamantul profesional

Numarul locurilor alocate pentru scolile profesionale cu durata de 3 ani, in anul de scolarizare 2015-2016, a crescut cu 2. 400 de locuri fata de anul anterior, pana la 38. 158, potrivit datelor Centrului National de Dezvoltare a invatamantului Profesional si Tehnic CNDIPT). in ultimii ani, invatamantul profesional a cunoscut o dezvoltare continua pe masura ce cererea de meseriasi pe piata muncii a urmat o panta ascendenta.

Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei. Vezi care sunt cele mai mari.

Unul dintre cele mai spectaculoase edificii ridicate la inceputul secolului XX in Oradea renaste cu bani de la municipalitate

Construit intre anii 1904 si 1905 de catre arhitectii Rimanoczy Kalman-junior si Rendes Vilmos, care au optat in planurile constructive pentru stilul secession, mai exact pentru subvarianta Lechner a acestui stil, Palatul Stern are o frumusete aparte. Din pacate, a ajuns sa fie una dintre cele mai degradate cladiri din centrul istoric, dar in curand va reprimi farmecul de odinioara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )