Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Danton a fost rolul sau cel mai drag

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Danton a fost rolul sau cel mai drag

Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Rolul cel mai drag artistului Mircea Albulescu, care a murit vineri dimineata, a fost cel titular din piesa Danton de Camil Petrescu, pusa in scena de Horea Popescu pe scena Teatrului National din Bucuresti in 1974. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu VIDEO

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu. S-a stins un actor important: Mircea Albulescu, la varsta de 81 de ani. Ca si in cazul altora, Albulescu va ramane in memoria cinefila pentru rolurile principale in filmele importante ale regizorilor importanti: in cazul sau, Cursa 1975), al lui Mircea Daneliuc, inghititorul de sabii 1981), al lui Alexa Visarion, si La capatul liniei 1984), al lui Dinu Tanase.

Portia de ras de anul acesta: cele mai bune comedii in 2016

Cu totii avem nevoie sa vedem o comedie ocazional, in defavoarea filmelor profunde. V-am pregatit o lista cu cele mai bune comedii in 2016, si, desi unelenu au fost lansate inca, nu-i rau sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea, poti consulta si lista noastra cu cele mai bune comedii din 2015. Cele [].

Telefoanele cu cele mai bune camere: smartphone-uri pentru pasionatii de fotografie

Daca te pasioneaza fotografia, dar inca nu ai cunostinte tehnice si nu vrei sa te avanti spre un aparat profesional, poti experimenta si cu smartphone-ul. Noi am pregatit o lista cu telefoanele cu cele mai bune camere, ca sa ai de unde te inspira. Telefoanele cu cele mai bune camere Samsung Galaxy S7 Noile [].

Cum sa eliminam stresul la munca. Cele mai bune strategii folosite pentru combaterea sindromului epuizant

Oamenii il vad ca pe cea mai mare boala a secolului in care traim, asta si pentru ca mai bine de 60% din persoanele aflate in campul muncii sunt afectate de stres. Stresul este un sindrom care consuma incet, din interior, pana la epuizare.

Cele mai bune trucuri pentru a reveni dupa divort. Cat timp dureaza tristetea si cum poate fi depasita mai repede

Recuperarea dupa un divort nu este usoara, iar manifestarile de tristete, auto-desconsiderare sau furie difera ca intensitate de la o persoana la alta. Un specialist ne explica pasii care trebuie urmati pentru a depasi mai usor un asemenea moment.

Cele mai bune trucuri pentru a ne reveni dupa divort. Cat timp dureaza tristetea si cum poate fi depasita mai repede

Recuperarea dupa un divort nu este usoara, iar manifestarile de tristete, autodesconsiderare sau furie difera ca intensitate de la o persoana la alta. Un specialist ne explica pasii care trebuie urmati pentru a depasi mai usor un asemenea moment.

eMAG: cele mai bune reduceri din aceasta saptamana

EMAG are o noua serie de reduceri in aceasta saptamana, la o gama variata de produse. in cazul in care itidoreai un telefon mobil produs de una dintre cele doua mari companii din Coreea, trebuie sa stii ca eMAG are o serie de reduceri importante la aceste dispozitive. Mai sunt vizate, printre altele, tabletele Android [].

Mircea Albulescu spunea ca nu doreste nimanui singuratatea. O femeie mai poti gasi, dar o sotie, mai greu

Dupa moartea sotiei, artistul isi renovase casa si se refugiase in teatru si in poezie. Mircea Albulescu spunea ca cel mai sigur moment al vietii este moartea. A facut roluri antologice in teatru si in film. Cine nu a retinut scena sodomizarii lui Victor Petrini din filmul Cel mai iubit dintre pamanteni 1993), in care actorul intruchipa un detinut transformat in gardian monstruos?.

Cele mai bune filme de actiune din programul TV de azi

In seara aceasta vor fi cateva filme de actiune care merita urmarite pe micul ecran. Iata cateva recomandari din program TV azi:.

Mircea Albulescu a murit. Rolurile mari ale actorului. Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare

Actorul Mircea Albulescu a murit, vineri, 8 aprilie, la varsta de 81 de ani. De numele sau se leaga zeci de roluri memorabile in piese de teatru si film.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )