Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mircea Albulescu a murit. Rolurile mari ale actorului. Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare

Adevărul Adevărul,
Mircea Albulescu a murit. Rolurile mari ale actorului. Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare

Actorul Mircea Albulescu a murit, vineri, 8 aprilie, la varsta de 81 de ani. De numele sau se leaga zeci de roluri memorabile in piese de teatru si film. continuă pe Adevărul

Actorul Mircea Albulescu a murit la varsta de 81 de ani (VIDEO)

Actorul Mircea Albulescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, informeaza B1 TV. Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare. Sotia mea a incetat din viat.

Mircea Albulescu a murit. Cine a fost actorul roman care l-a impresionat pe Coppola

Mircea Albulescu a murit. Era unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei si avea81 de ani. in urma sa, a ramas o bogata cariera artistica. Cine era Mircea Albulescu? Actorul a jucat a jucat in multe dintre filmele regizate de Sergiu Nicolaescu Dacii, 1967, Mihai Viteazul, 1970, Zile Fierbinti, 1975, Revansa, 1978, Pentru Patrie, [].

Mircea Albulescu a murit. Va fi inmormantat duminica cu onoruri militare. Colegii de breasla deplang moartea marelui actor

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare; sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, iar duminica va avea loc inmormantarea, la ora 14.

Mircea Albulescu a murit

Actorul Mircea Albulescu a murit la varsta de 81 de ani. Mircea Albulescu era unul dintre cei mai indragiti actori romani, era profesor universitar Doctor in Arte), publicist, poet,.

Mircea Albulescu a murit. Actorul avea 81 de ani

Mircea Albulescu a murit, vineri dimineata, la Spitalul Floreasca, unde era internat de joi. in ultima vreme, actorul suferise mai multe interventii pe cord. Avea 81 de ani.

Stela Popescu, in stare de soc dupa ce a aflat ca Mircea Albulescu a murit. Pleaca pe rand crema artistilor

Mircea Albulescu a incetat din viata, in aceasta dimineata, la Spitalul Floreasca. indragitul actor, in varsta de 81 de ani, avea mai multe probleme cardiace, iar inima sa a cedat.

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu VIDEO

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu. S-a stins un actor important: Mircea Albulescu, la varsta de 81 de ani. Ca si in cazul altora, Albulescu va ramane in memoria cinefila pentru rolurile principale in filmele importante ale regizorilor importanti: in cazul sau, Cursa 1975), al lui Mircea Daneliuc, inghititorul de sabii 1981), al lui Alexa Visarion, si La capatul liniei 1984), al lui Dinu Tanase.

A murit Mircea Albulescu. Va fi inmormantat duminica la Cimitirul Reinvierea

Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus sambata in foaierul Teatrului National din Bucuresti.

UNITER: Mircea Albulescu - emblema a teatrului romanesc

UNITER - Uniunea Teatrala din Romania isi exprima profunda tristete fata de disparitia actorului Mircea Albulescu - emblema a teatrului romanesc. Potrivit uniunii, regretatul Mircea Albulescu este unul dintre cei mai mari actori romani, profesor universitar indragit care a modelat zeci de generatii de artisti, doctor in arte, publicist, poet, prozator.

VIDEO+FOTO. Rolurile lui Mircea Albulescu: De la Dacii, la Puterea si adevarul

Mircea Albulescu a jucat, de-a lungul vietii, peste 650 de roluri pe scenele teatrelor, in filme sau in piese de teatru radiofonic. Cariera sa pe marile ecrane a inceput in 1952, in filmul Mitrea Cocor regizat de Victor Iliu, dar a luat cu adevarat avand abia in 1967, cand Sergiu Nicolaescu i-a dat micul rol al lui Oluper, fictivul frate al lui Decebal din Dacii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )