Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai bune pietre pretioase pentru terapia cu cristale

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune pietre pretioase pentru terapia cu cristale

Cu ajutorul pietrelor pretioase se pot trata diverse afectiuni, datorita proprietatii lor de amplificare a energiilor si a unei frecvente superioare celei biologice. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune carti ale anului 2016

Si pentru ca vine sfarsitul anului, e vremea sa tragem linie si sa facem bilantul celor mai bune lucruri care au avut loc. Va prezentam topul celor mai bune zece carti aparute in 2016, dupa un clasament realizat de editorii The New York Times.

Beoplay H9 sunt cele mai bune casti Bang Olufsen

Produsele Bang Olufen au fost frumoase din totdeauna, dar noile casti Beoplay H9 sunt si unele dintre cele mai destepte disponibile pe piata. De la momentul lansarii liniei de produse Beoplay, Bang Olufsen a incercat sa aduca in mainile utilizatorilor obisnuiti produse un pic mai accesibile ale companiei daneze. Rezultatele s-au reflectat in [].

Cum reducem consumul de carburanti pe timpul iernii. Cele mai bune 5 ponturi

Cum sa reduci consumul de combustibil in timpul iernii, este o intrebare care framanta majoritatea soferilor preocupati de costurile, in general mai ridicate, pentru o masina in anotimpul rece. Va prezentam cateva sfaturi oferite de specialisti, care va vor ajuta sa reduceti consumul.

Cele mai bune bancuri cu ingerasi. Ce i-a spus un soricel mamei sale atunci cand a vazut un liliac

In materie de bancuri, romanii se pricep cel mai bine sa faca haz, fiind inzestrati cu un simt extraordinar al umorului. Iar de glumele si ironiile lor nu au scapat nici macar ingerii.

Cele mai bune jocuri din 2016, prezentate in cadrul Youtube Video Game Awards

Premiile din industria jocurilor video au o lunga istorie, iar cea mai noua editie Video Game Awards tocmai a fost postata pe YouTube, dupa ce a fost transmisa live. Fanii jocurilor video, indiferent daca prefera PC-uri sau console, precum Xbox sau PlayStation, nu trebuie sa rateze Video Game Awards. Pe langa o ocazie unica de [].

Nu iti place ziua de LUNI? Andreea Raicu are cele mai bune SFATURI pentru tine!

Aproape toata lumea uraste ziua de lunisinu vrea sa auda ca aceasta zi se apropie. Andreea Raicu a dezvoltat acest subiect intr-un live pe pagina personala de Facebook si a dat.

Cele mai bune gogosi cu fructe confiate

Incearca o reteta simpla de gogosi. Fructele confiate le dau un plus de savoare, iar rezultatul va fi un desert pe placul tuturor.

Cele mai utilizate hashtaguri pentru moda pe Instagram in 2016

Luati notite daca vreti sa cresteti numarul urmaritorilor pe contul vostru. Acestea sunt cele mai utilizate 10 hashtaguri pentru moda pe Instagram in acest an .

Armele si armurile razboinicilor antici. Colectia spectaculoasa de spade cu pietre pretioase expusa in Romania

Muzeografii sustin ca razboinicul este cel caruia i se datoreaza cele mai multe inventii dintr-o societate. Nevoia lui de arme si echipamente militare a determinat dezvoltarea unei adevarate tehnologii, inca din cele mai vechi timpuri, precum si aparitia de artizani in domeniu.

Cele mai trasnite aparitii pe covorul rosu in 2016

Outfit-uri care merita reamintite, pentru ca au fost prea bune sau prea proaste. Iata care au fost cele mai trasnite aparitii pe covorul rosu in 2016 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3173 seconds )