Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai bune planuri pentru roaming de la operatorii din Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune planuri pentru roaming de la operatorii din Romania

Consilul European a decis ca tarifele de roaming vor ramane la acelasi nivel pana in 2018, anuland planurile de anul trecut, care au stabilit ca tarifele vor fi eliminate din 2015. Analizam cele mai bune oferte de internet si voce in roaming de la operatorii locali. continuă pe Adevărul

Aplicatia la Control - cele mai bune programe pentru iOS, Android sau Windows Phone

De luni, 16 martie, va aducem cele mai interesante aplicatii de iOS, Android sau Windows Phoneintr-o rubrica video regulata.

Cele mai bune legume si fructe pentru inima

Cand vine vorba de sanatatea cardiaca, alimentele pe care le consumam ne pot proteja de bolile de inima sau pot favoriza aparitia lor. Noi iti spunem in randurile de mai jos care sunt cele mai bune fructe si legume pentru inima ta!.

Cele mai bune remedii pentru o minte sanatosa: rozmarinul, busuiocul si lavanda te scapa de stres, insomnie si depresie - cum le folosesti

Datorita efectului asupra creierului, cele trei plante pot fi considerate adevarate elixire ale vietii. Cercetatorii sustin ca uleiul de rozmarin ajuta la cresterea performantelor intelectuale cu pana la 70 % si la prevenirea imbatranirii.

Cele mai bune surse de calciu: zece alimente nebanuite care il contin

Cele mai bune surse de calciu. Calciul este cel mai abundent mineral din corp si se gaseste in mod natural intr-o varietate larga de produse alimentare si bauturi. Va prezentam in continuare o lista cu motive pentru care este necesar sa ne luam doza zilnica de calciu, dar si toate caile neasteptate de a o face.

Cele mai bune harti care functioneaza fara internet, disponibile si pe iPhone

Utilizatorii de iPhone si iPad la dispozitie incepand de ieri aplicatia HERE Maps, poate cea mai buna aplicatie pentru navigarea offline. Aplicatia era disponibila inainte pe Windows Phone si pe Android.

Clasa Pregatitoare 2015. Goana dupa cele mai bune scoli

Inscrierea la clasa pregatitoare a ajuns la final si peste 160. 000 de copii din toata tara au fost inscrisi deja in invatamantul primar. Scolile cu cea mai buna reputatie sunt si cele mai cautate de parinti. De exemplu, in Sectorul 1 din Capitala doar 61% dintre parinti si-au inscris pana joi copiii la scoala de circumscriptie, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

Cele mai bune alimente in caz de dureri articulare

Din ce in ce mai multe cercetari demonstreaza ca anumite alimente iti ajuta articulatiile sa fie mai flexibile si sa nu apara dureri la nivelul lor.

Cum scapi de petele de pe maini. Cele mai bune metode

Petele de pe maini sunt cauzate in special de inaintarea in varsta, insa aparitia lor poate fi favorizata si mai devreme de alti factori, cum ar fi expunerea pe o perioada prea lunga de timp la soare sau de afectiuni.

Cele mai bune rase de albine

In lume exista peste 250. 000 de rase de albine si multe altele asteapta inca sa fie descoperite, potrivit apicultorilor. De la temperament la rezistenta la boli si productivitate, trasaturile acestora sunt diferite. Iata care sunt cele mai bune rase de albine.

Cele mai rele alimente pentru pielea ta

Desi crezi ca mananci sanatos, pielea ta tot nu radiaza? S-ar putea sa nu mananci chiar atat de sanatos pe cat crezi. Iata ce alimente ar trebui sa excluzi din dieta daca vrei sa ai o piele stralucitoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )