Libnet.ro
UNICEF

18:31

Cele mai bune rase de albine

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune rase de albine

In lume exista peste 250. 000 de rase de albine si multe altele asteapta inca sa fie descoperite, potrivit apicultorilor. De la temperament la rezistenta la boli si productivitate, trasaturile acestora sunt diferite. Iata care sunt cele mai bune rase de albine. continuă pe Adevărul

Top 5 cele mai bune playere Blu-ray

Daca vrei o experienta cu adevarat senzationala la vizionarea unui film trebuie sa achizitionezi unul dintre cele mai bune playere Blu-ray. Am realizat o selectie cu 5 cele mai bune playere Blu-ray care te ajuta sa ai o experienta cu adevarat memorabila atunci cand vizionezi un film. Daca vrei sa te bucuri de calitatea unei [].

Cele mai bune surse de magneziu

Magneziu este un mineral esential in organism, in mentinerea unui sistem imunitar bun, in functionarea optima a inimii si pentru oase puternice, dar de unde putem procura noi cele mai bune surse de magneziu?.

Clasa Pregatitoare 2015. Goana dupa cele mai bune scoli

Inscrierea la clasa pregatitoare a ajuns la final si peste 160. 000 de copii din toata tara au fost inscrisi deja in invatamantul primar. Scolile cu cea mai buna reputatie sunt si cele mai cautate de parinti. De exemplu, in Sectorul 1 din Capitala doar 61% dintre parinti si-au inscris pana joi copiii la scoala de circumscriptie, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima.

Cele mai bune alimente in caz de dureri articulare

Din ce in ce mai multe cercetari demonstreaza ca anumite alimente iti ajuta articulatiile sa fie mai flexibile si sa nu apara dureri la nivelul lor.

Cele mai bune harti care functioneaza fara internet, disponibile si pe iPhone

Utilizatorii de iPhone si iPad la dispozitie incepand de ieri aplicatia HERE Maps, poate cea mai buna aplicatie pentru navigarea offline. Aplicatia era disponibila inainte pe Windows Phone si pe Android.

Cele mai bune 10 filme despre Primul Razboi Mondial

Filmele de razboi captiveaza mereu spectatorii. Departe de ororile frontului, in timp si spatiu, oamenii sunt fascinati de povestile de razboi, de lupte si eroi, astfel ca regizorii de film n-au dus niciodata.

VIDEO Unicorn in the Garden, din 1953 - una dintre cele mai bune animatii din toate timpurile

Monotonia unei dimineti obisnuite este spulberata de aparitia unui unicorn in gradina. Sotul alearga sa-si trezeasca sotia: 'E un unicorn in gradina!' Sotia vrea sa doarma: 'Nu exista unicorni, sunt fiinte mitice!' A vazut sau nu sotul un unicorn? Si cum se schimba relatiile dintre cei doi?.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea, din nou pe Facebook:Conditiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Un nou mesaj a fost postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea. Echipa de comunicare a deputatului precizeaza ca Udrea nu a cedat in Arestul Capitalei din cauza conditiilor din detentie.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )