Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai bune productii horror si fantastice la Festivalul Luna Plina. Fanii pot petrece trei zile de teroare la Biertan

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune productii horror si fantastice la Festivalul Luna Plina. Fanii pot petrece trei zile de teroare la Biertan

La Biertan, in atmosfera medievala a celebrei biserici fortificate, va avea loc in perioada 10-13 august o noua editie a Festivalului de Film Horror Fantastic Luna Plina. continuă pe Adevărul

Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Orasele din Romania inregistreaza unele din cele mai mari diferente subnationale in ceea ce priveste conditiile pentru deschiderea unei afaceri, in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, arata raportul Doing Business in Uniunea Europeana 2017 realizat de Banca Mondiala.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Daca vreti sa va cumparati un laptop, aceasta perioada sunt cateva oferte atractive la cel mai mare magazin online din Romania. intreaga lista de reduceri eMAG laptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Dacia are un an excelent. A raportat cele mai bune sase luni din istoria marcii

Constructorul roman de automobile a anuntat ca in perioada ianuarie-iunie 2017 a vandut peste 330. 000 de unitati. Aproape 80% dintre acestea au ajuns pe Batranul Continent, care ramane in continuare cea mai mare piata de desfacere.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi noul sezon din Game of Thrones

Fie ca esti un fan infocat al seriei marca HBO sau doar o persoana care vrea sa isi urmareasca serialele in liniste si pe un televizor asa cum se cuvine, noi iti sarim in ajutor. Stim cu totii, Game of Thrones se vede mult mai bine pe un TV cu diagonala mare si care dispune [].

Cele mai bune aplicatii de smarthphone pentru siguranta casei. Cum putem afla cati hoti ratacesc in zona casei noastre

O serie de aplicatii pentru smartphone ne pot creste considerabil gradul de siguranta al locuintei unde ne ducem traiul de zi cu zi.

Cum alegi cele mai bune vinete - secretul pe care doar cultivatorii il stiu

Orice gospodina care se respecta stie sa faca o salata de vinete. Cel putin o data insa, a avut ghinionul sa nimereasca vinete amare sau iuti si nu stie de ce. Secretul este sa stii sa alegi.

Cum sa alegem cele mai bune vinete. Secretul dezvaluit de cultivatori pentru a evita fara greseala legumele amare sau iuti

Orice gospodina care se respecta stie sa faca o salata de vinete. Cel putin o data insa, a avut ghinionul sa nimereasca vinete amare sau iuti si nu stie de ce.

Peste 770 de locuri de munca vacante in Europa; cele mai multe sunt in Malta, unde se cauta soferi de autobuz

Peste 770 de locuri de munca sunt vacante in state europene, prin reteaua EURES Romania, cele mai multe - peste 300 - fiind in Malta, unde se cauta soferi de autobuz si personal de curatenie, dar si in Germania, unde sunt disponibile locuri de munca pentru bucatari, ospatari sau receptioneri, in timp ce in Irlanda sunt disponibile 20 de locuri de munca pentru lucratori in ferme de vaci de lapte.

Romania, printre cele mai slabe pozitii din UE la calitatea infrastructurii. 615 miliarde de euro, necesarul de finantare al statelor din Europa Centrala si de Est

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4,02, arata Indexul Competitivitatii Globale publicat de Forumul Economic Mondial, care precizeaza ca statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 miliarde euro pana in 2025 pentru finantarea acestor investitii.

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )