Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai bune promotii la electronice si electrocasnice de Black Friday: Oferta imbatabila ideall.ro

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune promotii la electronice si electrocasnice de Black Friday: Oferta imbatabila ideall.ro

Cele mai bune promotii la electronice si electrocasnice de Black Friday: Oferta imbatabila ideall. ro. continuă pe România Liberă

Cele mai bune mini-serii de pe HBO GO The Undoing plus alte 9 filme de neratat

Sezoanele celor mai bune seriale pot fi urmarite pe HBO GO. Sute de filme, dar si peste 4000 de episoade pot fi vizionate aici. Iata o lista cu 9 filme, pe langa care si Undoing, care se afla printre cele mai bune mini-serii de la HBO GO. Cele mai bune mini-serii de la HBO GO .

Cum se fac cele mai bune rosii murate. Care este trucul secret al gospodinelor

Cum se fac cele mai bune rosii murate si care este trucul secret al gospodinelor din Bucovina pentru aceasta delicioasa reteta, vedeti un pic mai jos. Reteta delicioasa de rosii murate. Care este secretul care iti va permite sa te poti bucura de ele si la primavara Rosiile murate este o reteta care se face .

Cele mai bune anvelope iarna 2020-2021, conform test TCS - Touring Club Suisse

In fiecare an, marile publicatii din domeniul auto vin in intampinarea soferilor cu cele mai elaborate si solicitante teste la care sunt supuse anvelopele. Aceste teste, in marea lor majoritate, stabilesc care sunt cele mai bune anvelope pentru sezonul in curs. Sunt publicatii care ajung chiar pana in punctul de a delimita foarte clar rezultatele, intocmind un top al celor mai bune anvelope. Dat fiind ca sezonul rece a sosit deja in Romania, o sa vorbim in acest articol despre primul test realizat de catre publicatia elvetiana TCS Touring Club Suisse) pentru sezonul de iarna 2020-2021, la anvelope de iarna.

Care sunt cele mai bune baruri din lume? Clasamentul este condus de localuri din Londra, New York si Atena

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, barul londonez Connaught ocupand locul 1, anunta CNN.

Cum poti face cumparaturi inteligente de Black Friday la electrocasnice? Afla ACUM!

Mai sunt doar cateva zile pana cand marele eveniment al reducerilor, Black Friday, incepe. in aceasta perioada, cele mai vizate produse, ca si pana acum, sunt electrocasnicele, deoarece preturile sunt mult mai avantajoase decat in alte perioade ale anului.

VIDEO Black Friday 2020: Cum pot comerciantii sa-si sporeasca vanzarile pe ultima suta de metri

In Romania, Black Friday va fi in acest an pe 13 noiembrie. Nu este o data pe care trebuie s-o respecte toti comerciantii, dovada ca sunt campanii dedicate Black Friday deja in derulare, dar cele mai multe magazine online vor miza pe mijlocul lunii noiembrie. Am stat de vorba cu o specialista in marketing digital pentru a vedea ce pot face magazinele ca sa-si maximizeze performanta in vanzari pe ultima suta de metri a pregatirilor.

Black Friday la haine: Fashion Days promite preturi cu pana la 80% mai mici. Cum profiti de ele?

Fashion Days, liderul pietei de fashion online, lanseaza Black Friday, evenimentul de shopping cu cele mai mari reduceri din an. incepand de miercuri dimineata, 11 noiembrie, clientii pot.

Magazin online din Romania: Black Friday nu este neaparat profitabil. De ce il facem?

Evenimentul de vanzari cu reduceri Black Friday, devenit o obisnuinta si in comertul romanesc, nu le aduce neaparat profit comerciantilor, a declarat, joi, managerul general al Fashion Days, unul dintre cele mai mari magazine online de haine si incaltaminte din Romania, el dezvaluind si nivelul investitiilor in promovare.

Black Friday la eMag. Cand va fi si ce reduceri incredibile vor fi

Ziua marilor reduceri se apropie. eMag se pregateste de Black Friday, cea mai aglomerata zi din an pentru magazinul online. Afla si tu cand va fi si ce reduceri vor fi! eMag se pregateste de Black Friday Cei de la eMag sunt gata pentru a zecea editie de Black Friday. Preturile mici si reducerile semnificative .

Black Friday 2020 - PayU estimeaza o crestere de peste 150% a tranzactiilor cu cardul

Procesatorul de plati PayU Romania estimeaza ca in editia de Black Friday a acestui an vom asista la o crestere spectaculoasa a platii online la nivelul pietei de e-commerce, atat in ceea ce priveste volumele tranzactionate cat si numarul de tranzactii. Astfel, PayU Romania estimeaza ca la nivelul pietei se vor tranzactiona plati online in valoare de 764 milioane de lei si aproximativ 1,4 milioane de tranzactii, mai mult decat dublu fata de editia anului precedent. Black Friday se va tine pe 13 noiembrie la eMAG.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )