Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai bune mini-serii de pe HBO GO The Undoing plus alte 9 filme de neratat

Playtech Playtech,
Cele mai bune mini-serii de pe HBO GO The Undoing plus alte 9 filme de neratat

Sezoanele celor mai bune seriale pot fi urmarite pe HBO GO. Sute de filme, dar si peste 4000 de episoade pot fi vizionate aici. Iata o lista cu 9 filme, pe langa care si Undoing, care se afla printre cele mai bune mini-serii de la HBO GO. Cele mai bune mini-serii de la HBO GO . continuă pe Playtech

Cum se fac cele mai bune rosii murate. Care este trucul secret al gospodinelor

Cum se fac cele mai bune rosii murate si care este trucul secret al gospodinelor din Bucovina pentru aceasta delicioasa reteta, vedeti un pic mai jos. Reteta delicioasa de rosii murate. Care este secretul care iti va permite sa te poti bucura de ele si la primavara Rosiile murate este o reteta care se face .

Cele mai bune anvelope iarna 2020-2021, conform test TCS - Touring Club Suisse

In fiecare an, marile publicatii din domeniul auto vin in intampinarea soferilor cu cele mai elaborate si solicitante teste la care sunt supuse anvelopele. Aceste teste, in marea lor majoritate, stabilesc care sunt cele mai bune anvelope pentru sezonul in curs. Sunt publicatii care ajung chiar pana in punctul de a delimita foarte clar rezultatele, intocmind un top al celor mai bune anvelope. Dat fiind ca sezonul rece a sosit deja in Romania, o sa vorbim in acest articol despre primul test realizat de catre publicatia elvetiana TCS Touring Club Suisse) pentru sezonul de iarna 2020-2021, la anvelope de iarna.

Cele mai bune promotii la electronice si electrocasnice de Black Friday: Oferta imbatabila ideall.ro

Care sunt cele mai bune baruri din lume? Clasamentul este condus de localuri din Londra, New York si Atena

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, barul londonez Connaught ocupand locul 1, anunta CNN.

Gina Pistol, imaginea care a strans mii de like-uri. A primit cele mai frumoase mesaje

Gina Pistol traieste cele mai frumoase momente pentru o femeie. insarcinata in trimestrul al doilea, iubita lui Smiley a postat, pe Instagram, prima fotografie cu cea mica, iar internautii au ramas fara cuvinte. Imaginea emotionanta face furori in mediul online. Gina Pistol, prima imagine cu fetita De cand au anuntat ca urmeaza sa fie parinti, .

Cele mai mari mituri de pe vremea lui Ceausescu. Toate au fost demontate

Miturile economiei romanesti din vremea lui Ceausescu sunt adesea folosite ca argument de fiecare data cand nostalgicii acelui regim au prilejul sa-si faca publice opiniile. Cele mai mari mituri de pe vremea lui Ceausescu Astfel, un prim mit este acela conform caruia economia din vremea comunista era superioara cele de azi. Nimic mai fals insa.

Cele mai suculente coaste de porc cu cartofi. Ingredientele secrete

Reteta de coaste de porc cu cartofi poate fi o alegere delicioasa pentru pranz sau pentru cina. De altfel, reteta nu este complicata deloc, putand fi o idee numai buna pentru pranz sau cina. Cele mai suculente coaste de porc cu cartofi Astfel, coastele se ung doar cu putin ulei, sare, piper si cimbru, apoi .

Cele mai circulate strazi din municipiul Buzau, reabilitate cu fonduri europene

Cele mai mari si circulate strazi din municipiul Buzau vor intra in primavara anului urmator intr-un amplu proces de modernizare. Toate lucrarile se vor face cu fonduri europene. Mai exact, se vor investi nu mai putin de 88 de milioane de lei, accesati in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, AXA PRIORITARA 4.

Salaj, Timis si Cluj, judetele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 raportate la mia de locuitori. in total, 13 zone rosii

Romania a inregistrat un nou record de infectari cu SARS-COV-2 in ultimele 24 de ore, aproape 10. Salaj, Timis si Cluj se afla in scenariul cel mai sever, cu cele mai multe cazuri raportate la mia de.

OTP Bank a acordat companiei Rara Invest una dintre cele mai mari finantari prin programul IMM Invest

OTP Bank a acordat una dintre cele mai mari finantari garantate prin Programul IMM Invest, in valoare de 8,9 milioane lei, catre compania Rara Invest SRL, pentru sustinerea investitiilor de dezvoltare ale operatorului logistic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )