Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai bune reactii de pe internet la tinuta aleasa de Klaus Iohannis pentru vizita la Baza Mihail Kogalniceanu

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune reactii de pe internet la tinuta aleasa de Klaus Iohannis pentru vizita la Baza Mihail Kogalniceanu

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, Baza Militara Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, ocazie pentru care a purtat o tinuta casual pantaloni si camasa albe, sacou negru si pantofi maro), accesorizata cu o pereche de ochelari de soare. continuă pe Adevărul

TOP 10 cele mai bune licee din tara, dupa media de admitere. Vezi cu ce medii au intrat elevii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. In topul institutiilor de invatamant la care s-a intrat cu medii mari de admitere, se mai afla un colegiu si un liceu din Constanta, un colegiu din Cluj si un altul din Galati.

Business report:Cele mai bune oferte la energia electrica, pe regiuni; Topul judetelor campioane la vanzarile de terenuri agricole; Conditii dure pentru constructorii autostrazii Sibiu - Pitesti

Holcim deschide un terminal de ciment la Roman, dupa o investitie de peste 12 milioane de lei. Holcim Romania, unul dintre marii furnizori de solutii de constructii din Romania, a anuntat lansarea unui. Premisa de scumpire a caldurii in Capitala. Pretul gazelor naturale livrate de Romgaz catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN) si destinate producerii de energie termica pentru clientii casnici ai RADET a fost majorat.

Cele mai cautate destinatii turistice din Europa si tara preferata a romanilor pentru vacanta

Cele mai recente date facute publice de Biroul European de Statistica Eurostat dezvaluie care sunt cele mai populare tari pentru turistii din Europa si care este destinatia de vacanta favorita a romanilor.

A murit pe una dintre cele mai faimoase plaje din insulele Caraibe. Cum si-a pierdut viata o turista - VIDEO

O femeie, in varsta de 57 de ani, a murit dupa ce a fost aruncata de suflul motoarelorsi s-a lovit la cap, pe Maho Beach, insula Caraibilor, considerata una dintre cele mai faimoase plaje din.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Astra Giurgiu si Zira IK (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote ale meciului Astrei Giurgiu cu Zira IK. Astra Giurgiu primeste vizita azerilor de.

Liceele de top din Gorj, unde elevii au intrat cu cele mai mari medii

Colegiile de traditie din municipiul Targu Jiu au fost cele mai cautate licee de catre absolventii de clasa a VIII-a.

Admitere 2017: Primele 10 licee la nivel NATIONAL, dupa cele mai mari medii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. in topul institutiilor de.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la Wimbledon(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la Wimbledon(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la.

Care sunt cele mai scumpe domenii .ro vandute pana acum

Cand vine vorba de domenii . ro, nu am avut parte de un top foarte clar al celor mai scumpe astfel de site-uri vandute pana acum. Se vorbeste deseori despre cele mai scumpe domenii vandute la nivel mondial, deoarece in acest caz avem acces la informatii intr-un mod facil, insa cand vorbim despre cazul Romaniei, lucrurile [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )