Libnet.ro
UNICEF

22:15

335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

B1 B1,
335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 2. 797 de cazuri noi de COVID-19, dintre care Municipiul Bucuresti a contabilizat 335. Clujul este judetul care a inregistrat cele mai multe, 451. Un top 5 negativ. continuă pe B1

SORIN CIMPEANU, DESPRE PRIMA ZI DE SCOALA: in cele mai multe scoli regulile s-au respectat mai mult decat m-as fi asteptat

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ca in cele mai multe scoli regulile s-au respectat si ca lucrurile s-au derulat bine, referindu-se la revenirea copiiilor la scoala. Cimpeanu a mai spus ca este optimist si nu crede ca Romania va ajunge in situatia de a inchide din nou scolile in scurt timp.

Critics Choice Awards - Mank, cele mai multe selectii. Documentarul colectiv, intre nominalizati

Lungmetrajul Mank al lui David Fincher, un portret al lui Herman Mankiewicz, co-scenarist al filmului de referinta Cetateanul Kane, a primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a Critics Choice Awards, la care a fost selectat si documentarul colectiv, semnat de Alexander Nanau.

Capitala si judetele Timis si Cluj, in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este in continuare pe proma pozitie in topul noilor infectari SARS-CoV-2, in Capitala fiind raportate 304 cazuri COVID-19 in ultimele 24 de ore. Judetul timis este pe locul II cu 239 cazuri, urmat de judetul Cluj pe III cu 144 cazuri.

Bucuresti, Timis si Maramures, cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, un nou bilant al epidemiei de coronavirus in Romania: 1. 319 de noi infectari, 317 de persoane reconfirmate si inca 80 de victime. Astfel, de la izbucnirea crizei.

Capitala, devansata de Cluj la numarul de cazuri noi de coronavirus - peste 450 in ultima zi Topul judetelor dupa noua raportare COVID-19

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 450 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj. Capitala, care de regula are cele mai multe imbolnaviri noi, a raportat 335 de cazuri in ultima zi.

Care sunt judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Clujul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Bucurestiul este pe locul II, iar Timis, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures, pe locul III.

Vaccinare impotriva COVID-19 in judetul Hunedoara: unde au fost vaccinate cele mai multe persoane

Vaccinare impotriva Covid 19 in judetul Hunedoara. Un spital din judet detine recordul la numarul de persoane vaccinate.

Bucurestiul raporteaza 304 cazuri noi de coronavirus. Timis, Cluj si Suceava, singurele judete cu peste 100 de infectii in ultimele 24 de ore

Bucurestiul a raportat sambata 304 cazuri noi de coronavirus, Capitala fiind urmata de judetele Timis - 239, Cluj - 114 si Suceava - 105, acestea fiind singurele care au raportat peste 100 de infectii in ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )