Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune remedii naturale care calmeaza durerea de gat

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune remedii naturale care calmeaza durerea de gat

Durerea de gat este prima care anunta instalarea sezonului prielnic racelilor. Senzatie de uscaciune, usturime, durere, dificultati la inghitire Desi pot parea banale, aceste simptome sunt suparatoare si necesita tratament. Exista remedii naturale foarte eficiente pentru a calma inflamatia gatului. continuă pe Adevărul

VIDEO Care sunt cele mai ciudate modalitati prin care pot fi produse si consumate bauturile alcoolice?

Videoclipul de mai jos, produs de echipa Test Tube Plus, prezinta cateva dintre cele mai neobisnuite retete folosite de-a lungul timpului atat pentru productia, cat si pentru consumul de alcool.

Cele mai eficiente remedii in caz de raguseala

Raguseala apare atunci cand vocea este stinsa, prea ascutita, prea grava sau ca din butoi. Apare des in laringita. Mai ales in cazul copiilor, aceasta afectiune nu trebuie lasata sa se agraveze.

Cele mai frumoase paduri din Republica Moldova: unde sunt situate si ce privelisti ofera

Republica Moldova se afla printre tarile cu cele mai pitoresti locuri. Padurile, care reprezinta plamanii verzi ai planetei ocupa 12% din teritoriul tarii, suprafata foarte mica in comparatie cu tarile europene.

Utile: Ingredientul care reduce riscul de cancer la san cu 60%; Acestea sunt antrenamentele care ard cele mai multe calorii; Metode naturale sa scapi de petele de pe maini

Ce sa mananci si ce sa eviti la menstruatie. Cand esti in acea perioada a lunii, poftele de zahar, carne si carbohidrati se intensifica, insa nu este foarte indicat. Test: Cat de sanatos este creierul tau?Iti merge mintea brici sau. ai avut si momente mai proaste? Iti prezentam mai jos un test care iti spune care este.

Cele mai ciudate sinucideri din Romania

Cele mai ciudate sinucideri din Romania. Statisticile arata ca, anual, intre 10 si 15 romani din 10. 0000 isi pun capat zilelor. Cele mai multe sinucideri au loc vara si in preajma sarbatorilor. Motivele si modul in care unii aleg sa-si puna capat zilelor sunt diverse. Saracia, deceptiile in dragoste, problemele la serviciu si chiar certurile cu parintii sunt tot atatea cauze care au dus la sinucidere.

Cele mai frumoase stewardese: care sunt companiile aeriene cu cele mai atragatoare asistente de zbor

Cele mai frumoase stewardese. Imaginea unei companii aeriene este, de multe ori, asociata cu infatisarea stewardeselor, asa ca atunci cand vine vorba de acest aspect, cerintele sunt foarte mari. Pe langa abilitatile tehnice, silueta, zambetul si inaltimea sunt conditii foarte importante in procesul de angajare.

VIDEO Top 10: Cele mai nereusite secvente de film realizate pe croma

Topul listeaza scenele intalnite in 10 dintre cele mai cunoscute filme ale marilor ecrane, printre care Die Hard 2, Star Trek V: The Final Frontier si Superman IV: The Quest for Peace.

Adobe vrea sa ai cele mai frumoase fotografii din vacanta

Adobe a dezvaluit cateva noi produse printre care si un program cu ajutorul caruia pozele tale din vacanta nu vor mai arata niciodata la fel. in timpul unei conferinte organizate de companie, Adobe a prezentat cateva noutati ale companiei care inca sunt in proces de dezvoltare. Cea mai interesanta este instrumentul Monument Mode care iti [] Adobe vrea sa ai cele mai frumoase fotografii din vacanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari partide din Romania

Cele mai mari partide din Romania. Partidele politice din Romania fac referire frecvent la numarul de membri pe care il au, aspect pe care-l consiera esential in demonstrarea faptului ca au o baza electorala solida.

BOE anunta cele mai mari televizoare 8K din lume

Pentru ca nu au reusit sa anunte primii un TV 8K, cei de la BOE se multumesc cu alt superlativ absolut in descrierea noilor lor modele. intr-o perioada in care foarte multi dintre noi incercam sa ne lamurim de ce exista febra asta globala pentru televizoare 4K, atata timp cat nu exista continut aproape deloc, [] BOE anunta cele mai mari televizoare 8K din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )