Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase paduri din Republica Moldova: unde sunt situate si ce privelisti ofera

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase paduri din Republica Moldova: unde sunt situate si ce privelisti ofera

Republica Moldova se afla printre tarile cu cele mai pitoresti locuri. Padurile, care reprezinta plamanii verzi ai planetei ocupa 12% din teritoriul tarii, suprafata foarte mica in comparatie cu tarile europene. continuă pe Adevărul

Adobe vrea sa ai cele mai frumoase fotografii din vacanta

Adobe a dezvaluit cateva noi produse printre care si un program cu ajutorul caruia pozele tale din vacanta nu vor mai arata niciodata la fel. in timpul unei conferinte organizate de companie, Adobe a prezentat cateva noutati ale companiei care inca sunt in proces de dezvoltare. Cea mai interesanta este instrumentul Monument Mode care iti [] Adobe vrea sa ai cele mai frumoase fotografii din vacanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Teroristii ISIS ar fi putut primi materiale radioactive din Republica Moldova

Autoritatile din Moldova, alaturi de agenti FBI, au descoperit cateva operatiuni de contrabanda cu materiale radioactive. La mijlocul anului 2014, Constantin Malic, un angajat din cadrul politiei din Republic Moldova, s-a oferit sa ia parte la una dintre cele mai periculoase misiuni din intreaga sa cariera. Acesta urma sa se infiltreze intr-un grup de contrabandisti, [] Teroristii ISIS ar fi putut primi materiale radioactive din Republica Moldova Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase stewardese: care sunt companiile aeriene cu cele mai atragatoare asistente de zbor

Cele mai frumoase stewardese. Imaginea unei companii aeriene este, de multe ori, asociata cu infatisarea stewardeselor, asa ca atunci cand vine vorba de acest aspect, cerintele sunt foarte mari. Pe langa abilitatile tehnice, silueta, zambetul si inaltimea sunt conditii foarte importante in procesul de angajare.

Protestele din Republica Moldova ar putea destabiliza dramatic tara - Stratfor

Protestele din Republica Moldova nu este un fenomen nou, insa de data aceasta ele ar putea destabiliza dramatic tara, importanta din punct de vedere strategic, scrie agentia americana Stratfor intr-un studiu despre protestele care au loc in Republica Moldova, transmite Agora.

Predarea limbii ruse ramane obligatorie pentru gimnaziile din Republica Moldova

Limba rusa nu este eliminata din programul scolar al claselor gimnaziale. Ministerul Educatiei precizeaza ca in toate institutiile de invatamant cu predarea in limba romana din Republica Moldova, limba rusa este studiata ca disciplina obligatorie in cadrul ciclului gimnazial.

Cele mai ciudate sinucideri din Romania

Cele mai ciudate sinucideri din Romania. Statisticile arata ca, anual, intre 10 si 15 romani din 10. 0000 isi pun capat zilelor. Cele mai multe sinucideri au loc vara si in preajma sarbatorilor. Motivele si modul in care unii aleg sa-si puna capat zilelor sunt diverse. Saracia, deceptiile in dragoste, problemele la serviciu si chiar certurile cu parintii sunt tot atatea cauze care au dus la sinucidere.

Cele mai mari partide din Romania

Cele mai mari partide din Romania. Partidele politice din Romania fac referire frecvent la numarul de membri pe care il au, aspect pe care-l consiera esential in demonstrarea faptului ca au o baza electorala solida.

Cele mai mari meciuri din Romania. Fanii nationalei dau navala pe stadion. Cand a mai fost Arena Nationala plina ochi la meciurile echipei lui Iordanescu

Cele mai mari meciuri din Romania. Biletele scoase la vanzare de Federatia Romana de Fotbal pentru partida Romania - Finlanda, programata pe Arena Nationala, in preliminariile Campionatului European din 2016, s-au epuizat in 24 de ore.

STRATFOR: De ce protestele actuale din Republica Moldova difera de cele precedente

Republica Moldova s-a mai confruntat pana acum cu proteste sociale, insa de data aceasta ele ar putea destabiliza dramatic micutul stat, important din punct de vedere strategic pentru Rusia, scrie agentia americana Stratfor intr-o analiza despre manifestatiile de la Chisinau, care dureaza deja de cinci saptamani.

Consultant american pentru Vlad Filat, alungat din Republica Moldova de Renato Usatii

Renato Usatii este acuzat ca ar fi hartuit un consultant in comunicare american care lucra pentru Vlad Filat. Molly McKew a declarat pentru portalul american BuzzFeed ca a fost nevoita sa paraseasca Republica Moldova pentru ca Usatii i-ar fi publicat datele personale pe site-ul lui, a urmarit-o in public si a sugerat ca este o criminala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )