Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai bune remedii naturale pentru durerile in gat

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune remedii naturale pentru durerile in gat

In sezonul rece, caile respiratorii reactioneaza si de multe ori ne trezim cu dureri in gat. Natura ne ofera solutii simple cu ajutorul carora putem scapa de disconfort cu produse pe care multi dintre noi le avem in casa. continuă pe Adevărul

Top cele mai bune telefoane din 2016: smartphone-urile varf de gama

Am aruncat un ochi peste lista de oferte eMAG si am cautat top smartphone-uri de anul acesta. Cele mai bune telefoane din 2016 au venit cu imbunatatiri importantein comparatie cu generatiile trecute. Anul 2016 este aproape de final, asa ca este momentul sa tragem linie si sa alcatuim un top al celor mai bune telefoane [].

Cum sa alegi bananele cele mai bune

Bune in bolile de inima, anemie sau afectiuni stomacale, bananele trebuie alese cu grija, pentru ca acelea mai coapte pot fi mai bune, dar nu-ti ofera la fel de multe beneficii pentru sanatate.

Cele mai bune momente din Revelioanele de altadata: sa radem cu Toma Caragiu, Amza Pellea si Marin Moraru VIDEO

Candva programele speciale pregatite de Televiziunea Romana pentru noaptea dintre ani erau asteptate cu nerabdare de romani si nu doar pentru ca reprezentau o gura de aer proaspat, ci si pentru ca aveau sansa sa-i admire pe marii actori ai epocii si sa se bucure de umorul lor de calitate. in amintirea acelor artisti, va propunem o trecere in revista a celor mai bune momente din Revelioanele de altadata.

Ce ne-au invatat hackerii pentru 2017: telefoanele, bancomatele si sistemele critice vor fi cele mai vanate

Bilantul pe 2016 al Kaspersky Lab ne arata ca cei mai multi hackeri si-au concentrat atentia, firesc, pe cele mai populare tehnologii. Atacurile pentru telefoane si plati cu cardul vor fi si mai populare in 2017.

Lista celor mai bune 20 de medicamente pentru dureri |Top 10 CELE mai CITITE articole

Migrene. Durere de spate. Artrita. Dar care este cea mai potrivita pastila pentru a va elibera de durere? Oamenii de stiinta au realizat, in premiera, un ghid al celor mai eficace, dar si al celor mai proaste medicamente antialgice.

Cele mai mari daune morale cerute in instanta. Cat costa viata unui copil, a unei mame sau sanatatea unor tineri, victime ale unor tentative de omor

Judetul Prahova detine recordul pentru valoarea unor daune morale solicitate, in instanta, de parintii unui copil de la una dintre cele mai mari companii din Romania. Un miliard de euro este suma la care a fost evaluata viata lui Marian Furcelea, un baietel de doar noua ani, din comuna Aricestii Rahtivani, gasit mort, in data de 27 februarie 2014, langa o sonda apartinand companiei OMV Petrom.

Cele mai ciudate 25 de traditii Anul Nou, din jurul lumii

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. Romania oamenii arunca monede in apa pentru a le [].

Cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou, din jurul lumii

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. Romania oamenii arunca monede in apa pentru a le [].

Cele mai cumplite marturii despre daci: Sunt atat de barbari incat nici nu inteleg ce este aceea pace

Scrierile unor autori antici ofera amanunte mai putin cunoscute in manualele de istorie despre stramosii nostri. Dacii getii) erau primejdiosi pentru romani, iar obiceiurile lor sangeroase ii faceau temuti. Sunt atat de barbari incat nici nu inteleg ce este aceea pace, informa unul dintre istoricii latini.

FOTO Top 3 cele mai spectaculoase biserici fortificate din Brasov. Lucruri putin stiute despre minunile care atrag milioane de straini

Bisericile fortificate ale Brasovului sunt o mare atractie pentru turisti. Au fost incluse intr-un circuit special si sunt vizitate mai ales de straini. Trei dintre ele nu trebuie ratate de vizitatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )