Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune restaurante din Brasov: unde gasiti cele mai gustoase preparate culinare

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune restaurante din Brasov: unde gasiti cele mai gustoase preparate culinare

Cele mai bune restaurante din Brasov ofera, deopotriva, preparate traditionale si specialitati din toate colturile lumii, putand satisface si cele mai exigente gusturi ale gurmanzilor. Adevarul. ro va prezinta ghidul celor mai bune restaurante din Brasov. continuă pe Adevărul

Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Care sunt localurile in care se bea si se mananca cel mai bine in inima Transilvaniei

Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Pana in acest moment, un top profesionist al restaurantelor din Cluj nu a fost realizat, iar motivele sunt explicate de cheful Adi Hadean, care locuieste in oras de zeci de ani. Pana cand un astfel de clasament va fi facut dupa stadarde profesioniste, va prezentam cateva recomandari facute de un site de travelfood, in 2014.

Eduard Uzunov, Regatta: Piata imobiliara, o platforma de monopoly, iar toti vor sa ajunga la cele mai bune locatii

Piata este asemanatoare unei platforme de Monopoly, in care toti investitorii vor sa ajunga la cele mai bune locatii, a declarat, in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360, Eduard Uzunov, proprietarul companiei imobiliare Regatta, unde a discutat.

Cele mai bune gogosi cu vanilie

Cele mai bune gogosi cu vanilie sunt cele preparate chiar de tine. Rasfata-te astfel la o cana cu ceai fierbinte.

Euro s-a stabilizat, vineri, la cele mai scazut nivel din 2003 fata de dolar. Francul elvetian, in depreciere usoara fata de euro

Moneda euro stabilizat, vineri, la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani in raport cu dolarul american, la o zi dupa ce s-a depreciat masiv in urma anuntului Bancii Centrale Europene BCE) a unei vaste ofensive monetare pentru a stimula redresarea economica in zona euro.

123456 si password, in continuare cele mai slabe parole din online si anul trecut

Furnizorul de aplicatii de management al parolelor Splash Data a publicat topul celor mai slabe parole din 2014. Acesta releva cat de important este ca o combinatie sigura de caractere sa nu contina nume, tipare.

VIDEO Faze demne de PlayStation: cele mai frumoase goluri si cele mai bune parade ale portarilor la Cupa Asiei

Dupa cele 24 de partide din faza grupelor, organizatorii au ales momentele memorabile ale unui turneu care a doborat un record stabilit acum 85 de ani.

PlaytechApp Star Wars: KOTOR, unul dintre cele mai bune jocuri RPG este pe Android

Star Wars: Knights of the Old Republic, considerat de multi cel mai bun joc RPG Star Wars, a aterizat in urma cu ceva timp si pe Android. A long time ago, in a galaxy far, far away. si apoi legendarul intro marca Star Wars. Mi-a mai fost dat sa vadasa ceva pe mobil, insa parca [].

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Una dintre cele mai sugestive locuinte din Transilvania care ilustreaza stilul Renasterii si-a deschis portile si a fost redata sasilor

De Ziua Unirii Principatelor, Casa Argintarului, una dintre cele mai sugestive locuinte din Transilvania care ilustreaza stilul Renasterii si-a redeschis portile, dupa ce a avut parte de reabilitare cu ajutorul fondurilor europene. Cladirea ridicata de un meserias sas a fost redata sasilor, fiind transformata intr-un centru german.

Targu Jiul, printre cele mai ieftine orase din Romania

Municipiul Targu Jiu figureaza printre cele mai ieftine orase din Romania, potrivit datelor prezentate de portalul Numbeo. com. Orasul nostru se afla pe locul trei pe tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )