Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Faze demne de PlayStation: cele mai frumoase goluri si cele mai bune parade ale portarilor la Cupa Asiei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Faze demne de PlayStation: cele mai frumoase goluri si cele mai bune parade ale portarilor la Cupa Asiei

Dupa cele 24 de partide din faza grupelor, organizatorii au ales momentele memorabile ale unui turneu care a doborat un record stabilit acum 85 de ani. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase rase de cai

Cele mai frumoase rase de cai. Calul Turkmenstani este, oficial, cel mai frumos cal din lume si probabil cel mai neobisnuit, gratie parului sau auriu stralucitor, insa nu este singura rasa majestica.

Biblioteca din Romania, printre cele mai frumoase din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondaj online initiat de portalul BoredPanda. Duminica, aceasta.

VIDEO INTERVIU Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale inimii la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Cum se manifesta acestea? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste trebuie facute? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a raspuns intrebarilor cititorilor MedLive. ro si a acordat un interviu video pe aceasta tema. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului si a urmari interviul video.

VIDEO Omul care distruge telefoane in cele mai ciudate moduri iti arata ce pateste iPhone 6 gaurit cu bormasina

Cand dai aproape 3. 000 de lei pentru un telefon, probabil ca nu te gandesti sa il distrugi. Un om face insa asa ceva, iar videoclipurile cu iPhone 6 sunt pur si simplu incredibile.

Cele mai practicate sporturi in Moldova: de la tranta la box

Republica Moldova este o tara mica, unde majoritatea sportivilor nu au nici cele mai elementare conditii pentru antrenament. Cu toate acestea, exista performante aproape in orice tip de sport. Cand vorbim despre cele mai practicate sporturi in Moldova, inevitabil ne amintim de cea mai buna realizare pe care a obtinut-o un sportiv moldovean la o competitie internationala.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti. Unde vedem filme bune cu bani putini

Bucurestenii care vor sa vada cele mai noi filme in salile de cinema din Capitala au la dispozitie mai multe variante. Cu toate acestea, preturile variaza foarte mult. Adevarul va prezinta cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti.

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Cele mai bune teatre din Chisinau: de la clasic la absurd

Dupa anii 90, dramaturgia a renascut in Republica Moldova, iar cele mai bune teatre din Chisinau sunt apreciate la nivel european pentru calitatea spectacolelor montate. in Republica Moldova exista in orice moment al stagiunii un spectacol care merita vazut, astfel ca o lista cu cele mai bune teatre din Chisinau nu poate fi decat folositoare.

Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Care sunt localurile in care se bea si se mananca cel mai bine in inima Transilvaniei

Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Pana in acest moment, un top profesionist al restaurantelor din Cluj nu a fost realizat, iar motivele sunt explicate de cheful Adi Hadean, care locuieste in oras de zeci de ani. Pana cand un astfel de clasament va fi facut dupa stadarde profesioniste, va prezentam cateva recomandari facute de un site de travelfood, in 2014.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )