Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune roluri ale lui Leonardo DiCaprio

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune roluri ale lui Leonardo DiCaprio

Ultimul rol al lui Leonardo DiCaprio, excentricul Jordan Belfort, agent de brocheraj la Stratton Oakmont care a produs pagube de milioane de dolari americanilor simpli, dar si bursei de pe Wall Street, a adus in discutie o tema mai vechea abordata atat de fani, cat si de criticii de film: talentul deosebit al actorului care de mai bine de doua decenii depune o munca impresionanta si, totusi, nu reuseste sa cucereasca un Premiu Oscar. continuă pe Adevărul

Sfaturi de la bucatari de top. Cum sa prepari cele mai bune fripturi

O friptura delicioasa de porc trebuie sa fie bine rumenita, dar in acelasi timp suculenta si moale, sa se topeasca in gura. Bineinteles, exista mici secrete pe care bucatarii priceputi le-au descoperit in anii de practica si pe care le puteti afla si dumneavoastra, in cazul in care nu sunteti deja experti intr-ale gratarului.

Cele mai bune sfaturi pentru o inima sanatoasa

Desi exista factori de risc pentru sanatatea inimii asupra carora nu avem niciun control, cum ar fi genetica, exista anumite lucruri pe care putem sa le facem. O inima sanatoasa se mentine asa cu ajutorul unei diete sanatoase, prin exercitii fizice, prin renuntarea la fumat si mentinerea unei greutati corporale sanatoase.

VIDEO Finala reclamelor la Super Bowl: cele mai bune clipuri din tehnologie

Finala Campionatului American de Fotbal nu este doar un spectacol al sportului, ci si unul al publicitatii. Brandurile se bat pe minutele de pauza, iar nici firmele din tehnologie nu au stat deoparte.

VIDEO Cele mai importante roluri ale actorului Philip Seymour Hoffman

Castigatorul Premiului Oscar pentru cel mai bun actor in 2005, Philip Seymour Hoffman, a fost gasit mort apartamentul sau din New York. Acesta avea 46 de ani, iar cea mai probabila cauza a mortii este o supradoza de droguri.

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Cele mai bune dobanzi la depozitele in lei: bancile unde mai poti primi peste 4%

Dobanzile in lei la depozite au inceput sa coboare puternic inca de acum un an, bancile fiind fortate de politica monetara practicata de BNR sa isi ajusteze dobanzile acordate deponentilor. Totusi, bancile nou intrate pe piata si cele de talie mai mica.

Leonardo DiCaprio, despre dorinta de a juca rolul lui Jordan Belfort: Am crescut in saracie si am ajuns sa vad si cealalta parte a spectrului

Actorul american Leonardo DiCaprio a dezvaluit, intr-un interviu acordat site-ului independent. co. uk, ca a fost un copil sarac, acesta fiind unul dintre motivele pentru care si-a dorit foarte mult sa joace rolul principal din filmul Lupul de pe Wall Street. in plus, starul a declarat ca a trait intr-un cartier din Los Angeles marcat de violenta, trafic de droguri si prostitutie,.

Leonardo DiCaprio: Am crescut in saracie, intr-un cartier violent, marcat de prostitutie si trafic de droguri

Actorul american Leonardo DiCaprio a dezvaluit, intr-un interviu acordat site-ului independent. co. uk, ca a fost un copil sarac si ca a trait intr-un cartier din Los Angeles marcat de violenta, trafic de droguri si prostitutie,.

Leonardo DiCaprio va produce un film horror

Actorul american Leonardo DiCaprio s-a asociat cu doi producatori specializati in filme horror pentru a produce un lungmetraj ce apartine acestui gen cinematografic, informeaza site-ul publicatiei Le Nouvel Observateur.

Leonardo DiCaprio schimba registrul: va produce un film horror

Actorul american Leonardo DiCaprio s-a asociat cu doi producatori specializati in filme horror pentru a produce un lungmetraj ce apartine acestui gen cinematografic, informeaza site-ul publicatiei Le Nouvel Observateur, potrivit Mediafax .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )