Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai bune site-uri de muzica: De unde sa descarci sau sa cumperi cele mai noi piese

Playtech Playtech,
Cele mai bune site-uri de muzica: De unde sa descarci sau sa cumperi cele mai noi piese

Pentru a avea acces la cele mai noi piese trebuie sa vezi cele mai bune site-uri de muzicaexistente in acest moment pe piata. Industria muzicala s-a adaptat erei in care traim, asa ca in ziua de azi gasesti cele mai noi piese pe cele mai bune site-uri de muzica. Daca esti confuz si nu stiicare []. continuă pe Playtech

Cele mai bune becuri LED. Cum alegem oferta cea mai buna pentru fiecare

Becurile LED au devenit tot mai populare in ultima vreme, din moment ce facturile la electricitate au inceput sa usture la buzunar. Adevarul va prezinta cum alegem cele mai bune becuri LED.

Cele mai bune monitoare pentru gaming

Fanii adevarati au nevoie de cele mai bune monitoare pentru gaming, tocmai de asta am realizat un top al celor mai avantajoase si mai performantemonitoare. Daca esti gamer adevarat, ai nevoie de un monitor cat mai mare dar si care sa nu iti puna probleme din punct de vedere al conectivitatii. Trebuie sa fie un [].

Cele mai bune mancaruri din bucataria traditionala din Maramures. De la colesea cu branza la zama sau balmos

Nu esti maramuresean daca nu ai mancat macar o data colesa cu branza sau nu ai baut un pahar de horinca de prune. Din punct de vedere culinar, Maramuresul are anumite particularitati. Nu exista casa in Maramures unde sa nu fi invitat la masa pentru a gusta din putinul care exista in fiecare casa.

Martisor Dorohoian unul dintre cele mai importante concursuri nationale de muzica usoara debuteaza astazi

Festivalul concurs de muzica usoara Martisor dorohoian a ajuns la a XXX II editie in acest an. Preselectiile au avut loc ieri, iar astazi va incepe propriu-zis concursul. Festivalul de la Dorohoi este unul dintre cele mai prestigioase din tara.

Utile: Nutritionistii au decis: astea sunt cele mai bune alimente pentru tine; Cum fac sex cuplurile fericite! Trucuri pe care poti sa le urmezi; 10 obiceiuri ca sa-ti mentii casa luna

Lucruri suprinzatoare care chiar conteaza pentru barbati. Diferentele dintre femei si barbati nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca. Descoperim in fiecare zi cate ceva nou, la care poate unele dintre noi nici nu s-ar fi gandit, si care trebuie luate in seama. 13 moduri inedite in care poti folosi pasta de dinti. O folosesti de cel putin doua ori pe zi, dar vei fi uimita sa descoperi cate alte lucruri poti face cu pasta de dinti. Iata 13 moduri care iti vor demonstra ca pasta de dinti are secrete surprinzatoare.

MWC 2015 Chinezii ar putea anunta unul dintre cele mai frumoase smartwatch-uri

La MWC 2015, chinezii de la Huawei ar putea lansa primul lor smartwatch, un dispozitiv care imprumuta multe dintre caracteristicile Moto 360. in urma cu putin timp, cei de la Android Central au observat pe aeroportul din Barcelona un poster cu un smartwatch produs de cei de la Huawei. Acum, dispozitivul a aparut pe YouTube [].

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite in luna februarie in circuitul WTA - Simona Halep, printre nominalizate

Site-ul wtatennis. com a publicat cele mai frumoase lovituri reusite in circuitul WTA in luna februarie. Simona Halep se afla si ea printre nominalizate, alaturi de Ekaterina Makarova, Agnieszka Radwanska, Alize Cornet si Victoria Azarenka.

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in trimestrul patru, pentru prima oara din 2011

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in ultimul trimestru al anului 2014, pentru prima oara din 2011, potrivit companiei de analiza a pietei Gartner. Apple a vandut in primul trimestru fiscal.

Romania, in topul celor mai bune tari europene in care companiile se pot dezvolta rapid: Ce oportunitati ofera tara noastra investitorilor

Romania a fost inclusa intr-un top al celor mai bune tari in care companiile se pot dezvolta rapid. Potrivit Inc. com, tara noastra ocupa locul patru si dispune de cel mai mare numar de angajati in.

12.696 de reclamatii inregistrate la ASF in 2014, in scadere cu 5,78%/TOP 10 asiguratori cu cele mai multe reclamatii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inregistrat anul trecut 12. 696 de noi petitii de la asigurati, in scadere cu 5,78% fata de 2013. Dintre acestea, 9. 316 de petitii au fost solutionate in favoarea petentilor. Din analiza primelor 10 societati de asigurari cu cele mai multe reclamatii la ASF reiese ca, exceptand City Insurance si Allianz-Tiriac care au inregistrat cresteri ale numarului de petitii, cu 36,58%, respectiv 22,37%, celelalte societati de asigurare au inregistrat scaderi ale petitiilor in anul 2014. In perioada analizata, Euroins 33,62%) si Astra 24,64%) au inregistrat cumulat un procent de 58,26% din totalul petitiilor adresate ASF.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )