Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai bune site-uri pentru transfer de fisiere

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune site-uri pentru transfer de fisiere

Pana in urma cu cativa ani aveai nevoie de cabluri, CD-uri sau stick-uri USB ca sa transferi fisiere mari intre calculatoare. Acum, rezolvi totul pe Internet, asa ca iata cele mai bune servicii. continuă pe Adevărul

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

Cresterea numarului de persoane cu acces la internet a adus, la randul sau, si o crestere a necesitatii de servicii decalitate pentru transferul de date. in ultimii ani,documentele si fisierele transferate cu ajutorul unorau devenit atat de complexe, incat serviciile gratuite ale acestora sunt de multe ori insuficiente pentru unii utilizatori. Tocmai de aceea este [] Cele mai bune servicii pentru transfer de date Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi. Persoanele interesate sa isi goleasca buzunarele o pot face cu succes in orase europene precum Paris, Milano si Londra, destinatii care se numara printre cele mai bune si accesibile cand vine vorba de cumparaturi.

Cele mai bune carti ale lui Osho

Bhagwan Sri Rajneesh, cunoscut sub numele de Osho, este figura reprezentativa a spiritualitatii indiene. La varsta de 21 de ani sustine ca a avut o revelatie care i-a iluminat viata, ajutandu-l sa atinga apogeul existentei spirituale. adevarul. ro trece in revista cateva dintre cele mai bune carti ale lui Osho.

TOP UNIVERSITATI Londra este paradisul studentilor modisti. Marea Britanie gazduieste unele dintre cele mai bune universitati din lume

Marea Britanie este destinatia de top pentru studentii modisti din intreaga lume, potrivit clasamentului international in domeniu, Business of Fashion. Mai exact, universitatile britanice ocupa cinci din cele zece pozitii ale celor mai bune universitati de moda de pe mapamond.

Noile Microsoft Lumia: vor fi cele mai bune telefoane cu Windows 10 Mobile

In toamna, debuteaza Windows 10 Mobile. in aceeasi toamna, Microsoft lanseaza noi telefoane Lumia, iar cele mai asteptate doua modele sunt Lumia 950 si Lumia 950 XL. Acestea sunt dotarile lor, desi inca neconfirmate.

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

In timp ce un site va permite sa trimiteti documente de pana la 5GB pentru o anumita suma, altul ar putea stabili aceasta limita la 10GB. De asemenea, sunt numeroase situatiile in care un utilizatori nu doreste sa introduca alte date personale in afara unei adrese de email, motiv pentru care in lista de mai jos am inclus doar site-urile care va permit sa transferati documente fara a necesita inregistrare, scrie Playtech.

Fotografii amatori sau profesionisti sunt invitati sa faca cele mai frumoase poze cu Brasovul. Cele mai bune imagini vor fi premiate

Agentia Metropolitana Brasov lanseaza concursul de fotografie Brasov Metropolitan Cooltur Un tur virtual al Tarii Barsei. Evenimentul se incrie in calendarul de actiuni destinat candidaturii Brasovului pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii, in 2021.

Cele maibuneserialecuavocati

Cele mai bune seriale cu avocati. Jongleriicuvintelor alese pe spranceana si maestrii argumentelor de neclintit, avocatii au intrat rapid pe sub pielea devoratorilor de seriale TV. De la Law and Order/ Lege si ordine la Better Call Saul, Adevarul va prezinta astazi cinci dintre cele mai bune seriale cu avocati.

FOTO Top cinci cele mai scumpe apartamente din Bucuresti

Cele mai costisitoare penthouse-uri si duplexuri din Capitala sunt scoase la vanzare cu preturi cuprinse intre 1,2 milioane de euro si 2,9 milioane de euro. Au terase imense, mobilier de lux, parcare cu lift individual si se regasesc in nordul Bucurestiului.

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei

Este uimitor ce poate face o schimbare de perspectiva. in cazul de fata, un simplu tructransformaunul dintre cele mai mari aeroporturi din lumeintr-o macheta pentru un loc de joaca. Utilizatorul Vimeo darwinfish105 a incarcat pe site filmuletul sau in care a capturat activitatea de pe Aeroportul International Haneda din Japonia. Avioane facand taxi pe pista, [] Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )