Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai bune solutii pentru depozitarea sau transferul produselor sunt oferite de catre Schoellerallibert.com! (P)

Antena3 Antena3,
Cele mai bune solutii pentru depozitarea sau transferul produselor sunt oferite de catre Schoellerallibert.com! (P)

Industriile care produc diverse produse trebuie sa acorde o atentie deosebita solutiilor utilizate pentru transferul produselor realizate. Nu sunt putine situatiile in care din cauza cutiilor in care sunt depozitate si. continuă pe Antena3

LISTA 2019: Probabil cele mai bune incubatoare, comunitati si autoritati pentru startup-uri din Europa

Uniunea Europeana a desemnat cele mai bune incubatoare, comunitati, institutii si organizatii pentru startup-uri si antreprenori de pe continentul nostru. Marti seara, la Helsinki, au fost decernate Premiile pentru promovarea intreprinderilor europene EEPA) 2019. in finala, la una dintre categorii, a intrat si o organizatie de firme IT din Romania, dar premiul s-a dus in Suedia.

Topul statiunilor montane din Romania. Unde sunt cele mai bune partii si care statiuni sunt mai potrivite pentru familii

Peste 62% dintre romani isi vor petrece vacanta de iarna in Romania, potrivit unui studiu realizat de OLX Cazare si Turism, iar printre cele mai populare destinatii montane se numara Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, Busteni si Vatra Dornei.

Filmul Fotbal infinit al regizorului Corneliu Porumboiu, pe lista CELOR MAI BUNE FILME din ultimul deceniu (FOTO, VIDEO)

Prestigioasa publicatie The New Yorker a realizat o lista cu cele mai bune 27 de filme din ultimii 10 ani, iar o pelicula romaneasca se afla printre acestea.

VIDEO A inscris unul dintre cele mai bune goluri pentru Club Brugge, dar apoi a fost eliminat, dupa un gest irational

Seara de marti a adus in atentia iubitorilor de fotbal a cincea etapa a grupelor Champions League, cu partide importante.

Samsung Galaxy S11 si Galaxy S11e: cum arata cele mai bune telefoane din 2020

Conform speculatiilor din piata, Samsung va lansa mai devreme anul viitor telefoanele sale de top. Din acest motiv, randarile cu Galaxy S11 si Galaxy S11e s-ar putea sa fie autentice. @Onleaks,.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL DUREROS! Runele anunta CELE MAI GRELE zile pentru ACESTE ZODII

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru urmatoarele zile, pana pe 1 decembrie, conform antena3.

HOROSCOP. ZODIA in care se nasc cele mai bune femei

Femeia frumoasa bucura ochii, femeia inteleapta mintea, iar femeia adevarata sufletul. Dintre toate reprezentantele din zodiac, una singura indeplineste toate aceste trei conditii. Este vorba despre.

Cele mai bune memeuri cu Rares Bogdan, noua sursa de amuzament pe internet: Clipeste de doua ori daca vrei sa te salvam

Fostul jurnalist Rares Bogdan, acum prim-vicepresedintele PNL, a devenit sursa de memeuri pe internet dupa alegerile prezidentiale de duminica, 24 noiembrie.

Institutul Fundeni - cel mai mare spital pentru bolnavi de cancer din tara, si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu raman 24 de ore fara apa calda si caldura

Cele mai mari spitale pentru bolnavi de cancer din tara - Institutul Clinic Fundeni si Institutul Oncologic Al. Trestioreanu - precum si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu, raman timp de 24 de ore fara apa calda si caldura. Oficialii RADET au declarat, pentru HotNews. ro, ca personalul administrativ al celor 3 spitale a primit o instiintare in acest sens. Cele 3 spitale au, impreuna, o capacitate de aproape 2. 000 de paturi - adica aproape 2. 000 de pacienti internati. in noaptea de joi spre vineri, timp de cateva ore, RADET va opri si apa rece la cele 3 spitale.

Premierul Orban: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat. in mod evident, suntem deschisi la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )