Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai bune tari in care sa imbatranesti. Cine conduce clasamentul

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune tari in care sa imbatranesti. Cine conduce clasamentul

An de an, numarul varstnicilor creste semnificativ, lucru datorat imbunatatirii calitatii serviciilor medicale si progresului tehnologiei. Cu toate acestea, studiile arata ca in unele tari ale lumii speranta de viata este mult mai mare decat altele. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filme pe Netflix in iunie 2020

Platforma de streaming Netflix vine cu surprize pentru abonati, la inceputul verii. Printre cele mai asteptate productii ce vor fi disponibile din luna iunie, se numara filme de success precum A Star Is.

Academia a oferit cele mai bune sanse de a gasi vaccinuri in trecut

Un fond de premiere ar putea preveni nationalismul urat care ameninta cautarea unui vaccin pentru Co.

Academia a oferit cele mai bune sanse de a gasi vaccinuri in trecut

Un fond de premiere ar putea preveni nationalismul urat care ameninta cautarea unui vaccin pentru Co.

Top 10 cele mai bune filme de actiune pe care sa le vezi pana cand se reiau premierele

Pandemia de coronavirus a determinat, printre altele, inchiderea salilor de cinema si anularea premierelor celor mai asteptate filme de anul acesta. Astfel, fanii seriei Furios si iute, James Bond.

Forbes: Cele mai sigure 20 de locuri pentru a calatori post-coronavirus. Sibiul, singurul oras din Romania aflat pe lista

Organizatia Europeana pentru cele mai bune destinatii EBD), care se incadreaza in Reteaua EDEN a Comisiei Europene, a intocmit o lista a celor mai sigure 20 de destinatii pentru calatorii si turism, dupa coronavirus. Pe lista preluata de Forbes, apar mai multe orase din Polonia, Croatia, Grecia, dar si municipiul Sibiu, singura destinatie din Romania.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bauturile

De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt: - Jagermeister cu muraturi - Rachiu de sfecla cu redbull in ziua de Florii, apa potabila este oprita! .

Romania, in fruntea tarilor UE cu cele mai multe victime ale accidentelor rutiere. Cate accidente au loc la noi, in ce luni, in ce zile si cine le provoaca cel mai des. Judetele cele mai periculoase pentru sofat

Cand mi-am lovit prima masina o Dacie veche, cumparata in rate de la un prieten), eram intr-o parcare de supermarket si ma grabeam spre casa. Am dat in spate fara sa ma gandesc ca o soferita tocmai parcase perpendicular pe directia mea de mers. I-am indoit femeii portiera. Nimic serios, dar a trebuit sa chemam Politia, care a venit rapid, a facut fotografii, schite si tot tacamul prevazut in legea care opera atunci. Habar nu aveam ca tocmai intrasem in statisticile privind accidentele usoare. Joi, INS a publicate datele privind accidentele rutiere pe 2019. in Romania au avut loc anul trecut 31. 146 accidente de circulatie cauzatoare de vatamari corporale. Cele mai multe au avut loc in interiorul localitatilor. Doar 10% din accidente au loc pe fondul intunericului. Aproape 85% au loc pe carosabil uscat. in zilele de weekend, vinerea au loc cele mai multe accidente.

Romanii au inca rezerve sa plece la lucru in strainatate. Ce tari ofera cele mai multe locuri de munca

Peste 20. 000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai. Germania, Franta, Olanda si Marea Britanie au fost tarile cele mai cautate de romani.

G7 se angajeaza sa suspende provizoriu datoria celor mai sarace tari

Ministrii Finantelor din cadrul G7 s-au angajat sa suspende plata datoriilor celor mai sarace tari cel putin pana la sfarsitul anului, in urma unei propuneri a G20, au anunntat ei la finalul unei videoconferinte virtuale.

Cele mai interesante mesaje de pe pancartele protestelor BlackLivesMatter

Protestele anti-rasism, pornite dupa uciderea lui George Floyd de catre un politist, continua nu doar in Statele Unite, ci si in alte zone din lume. Iata cele mai interesante mesaje de pe pancartele protestatarilor BlackLivesMatter .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3391 seconds )