Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai bune telefoane cu baterii mari

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane cu baterii mari

Daca te miri ca telefonul tau foarte scump si foarte inteligent nu are o autonomie prea mare, trebuie sa stii ca ea este dependenta de capacitatea bateriei. Daca vrei o autonomie cat mai mare, exista telefoane pe care sa le alegi si care sa te multumeasca. Telefoanele cu baterii mari sunt mai populare ca niciodata, [] Cele mai bune telefoane cu baterii mari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune argumente pentru a-ti convinge copilul sa mearga la gradinita si sa depaseasca frica separarii de parinti - sfaturile psihologilor

Una dintre cele mai mari probleme care le dau batai de cap parintilor ai caror micuti pornesc la gradinita este teama copiilor de separare. Plansul, durerile inchipuite de burtica si santajul emotional sunt doar cateva din strategiile la care micutii apeleaza pentru a-si convinge parintii sa-i tina acasa.

Basescu: Stiu ca a venit vacanta, dar liderii partidelor, Parlamentul, Guvernul si Presedintele trebuie sa gaseasca urgent cele mai bune solutii pentru tara

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia, printr-un mesaj postat luni pe Facebook, ca in acest moment Romania se confrunta cu trei mari probleme. Atentie !!!!!!!!!!!Romania se confrunta astazi cu.

Cele mai bune filme de urmarit de Ziua Independentei SUA VIDEO

Pe 4 iulie, americanii de pretutindeni sarbatoresc Ziua Independentei cu burgeri, hot dog sau cu o iesire pe plaja. Site-ul Entertainment Weekly propune o alternativa de la ritmul obisnuit al sarbatorii si indeamna pe oricine sa se bucure de un film prin care sa inteleaga mai bine semnificatia zilei.

Admitere liceu 2015. Care sunt ultimele medii de admitere la cele mai bune licee din Capitala

Admitere liceu 2015. incepand de vineri, parintii si elevii care au terminat gimnaziul trebuie sa completeze fisele de inscriere la liceu. Avand in vedere ca in Bucuresti sunt 3. 855 de medii de admitere peste 9, dintre care 1. 775 de medii sunt peste 9,50, bataia pentru un loc la un lceu de top va fi acerba. Care au fost mediile de admitere anul trecut.

Cum alegi aparatul de aer conditionat si care sunt cele mai bune

Inainte de a-si alege un aer conditionat, orice utilizator ar trebui sa ia in considerare un numar de factori, scrie playtech. ro. in conditiile in care vreti sa va instalati un aparat de aer conditionat.

Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere

Ceaiurile din plante pot fi un ajutor de nadeje in curele de detoxifiere, care ajuta ficatul sa elimine toxinele in exces. Detoxifierea ficatului are loc in mod natural in fiecare secunda, insa un mic ajutor din natura nu strica, iar ceaiurile din plante sunt alegerea potrivita. Iata care sunt cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere.

Cele mai infricosatoare experimente stiintifice facute pe oameni

Stiinta ne poate face vietile mai bune si, evident, mai usoare si ne poate ajuta sa gasim solutii pentru problemele serioase ale lumii in care traim. Dar, la extrema cealalta, poate fi folosita pentru a distruge definitiv vieti. Pentru ca vorbim zilnic despre laturile pozitive ale stiintei, am alcatuit o lista de experimente mai mult [] Cele mai infricosatoare experimente stiintifice facute pe oameni Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ministrul Educatiei, despre cazul fiicei lui Adrian Duicu: Daca se va dovedi ca a fost frauda in cazul de la Orsova, vor fi luate cele mai drastice masuri

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca vor fi luate cele mai drastice masuri in cazul incidentului de la Orsova, in care este implicata fiica cea mare a fostului presedinte al CJ Mehedinti, Adrian.

in noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decat iPhone 6 [VIDEO]

HTC crede ca One M9 face poze mai bune decat iPhone 6, iar noile reclame au rolul de a ne convinge de acest lucru. Nu mai este un secret pentru nimeni: HTC One M9 a dezamagit,iar toate sursele confirma acest lucru. Tocmai din aceasta cauza, probabil, taiwanezii fac eforturi considerabile pentru a demonstra superioritatea telefonului [] in noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decat iPhone 6 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5 apar online

Samsung Galaxy Note 5 este cel mai asteptat smartphone de la sud-coreeni in toamna. Pana atunci, compania nu spune nimic, dar se afla suficiente prin zvonuri si imagini neoficiale ajunse pe Internet. Acestea sunt cele mai noi. Ca in fiecare an, noul Samsung Galaxy Note este prezentat la IFA in Berlin. Acum, este asteptat cu [] Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5 apar online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )