Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum alegi aparatul de aer conditionat si care sunt cele mai bune

Antena3 Antena3,
Cum alegi aparatul de aer conditionat si care sunt cele mai bune

Inainte de a-si alege un aer conditionat, orice utilizator ar trebui sa ia in considerare un numar de factori, scrie playtech. ro. in conditiile in care vreti sa va instalati un aparat de aer conditionat. continuă pe Antena3

Cum alegi aparatul de aer conditionat si care sunt cele mai bune

Inainte de a-si alege un aer conditionat, orice utilizator ar trebui sa ia in considerare un numar de factori. in conditiile in care vreti sa va instalati un aparat de aer conditionat in casa, trebuie sa luati in considerare mai multe elemente. Nu este important intotdeauna sa va luati un aer conditionat cu o capacitate [] Cum alegi aparatul de aer conditionat si care sunt cele mai bune Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO Vaci cu viata de lux intr-o ferma din judetul Galati: asculta Bach, au aer conditionat si sunt monitorizate pas cu pas pe computer

Un fermier din judetul Galati a montat aer conditionat in grajdurile unde-si tine cele 1. 000 de animale. Investitia, realizata in comuna Matca, la cea mai mare ferma zootehnica din judet, s-a ridicat la 50. 000 de euro, insa omul spune ca a meritat fiecare banut dat.

Val de canicula in Europa de Vest: Autoritatile iau masuri, iar in Paris au aparut camere cu aer conditionat pentru public

Europa de Vest se confrunta cu temperaturi-record. O masa de aer cald care circula catre nord dinspre Africa a ridicat temperaturile din Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franta in ultimele zile. in sud-vestul.

Top 10 fantezii sexuale feminine: care sunt cele mai indraznete dorinte erotice ale sexului frumos

Top 10 fantezii sexuale feminine. Femeile pot avea o imaginatie foarte bogata cand vine vorba de sex. Dar care sunt acele dorinte erotice care le fac pe reprezentantele sexului frumos sa suspine de placere?.

Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti

Daca esti un om ca noi, toti ceilalti, cu siguranta iubesti ideea de super-erou. Desigur, nu vei cunoaste in realitate un Superman sau un Spiderman, dar exista cativa oameni reali care ar putea concura cu ei. Barbatul care mananca avioane Mucoasa stomacului lui Michel Lotito era de doua ori mai densa decat in mod normal, [] Super-eroii din viata reala: care sunt abilitatile extraordinare ale oamenilor obisnuiti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum se pune diagnosticul si care sunt solutiile chirurgicale pentru cancerul de san? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, a discutat online cu cititorii

Cum se diagnosticheaza cancerul de san, care sunt pasii pe care pacienta trebuie sa ii urmeze si ce solutii chirurgicale exista? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, chirurgie mamara si ecografie interventionala, a discutat online cu cititorii MedLive.

Cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru iubitorii de istorie

Vara este anotimpul predilect pentru vacante. La mare sau la munte, exotica sau culturala, exista pentru fiecare o varianta, dupa preferinte. Dar pasionatii de istorie unde merg? Care sunt cele mai frumoase.

Care sunt cele mai mari 30 de companii cu capital grecesc in Romania

Cele mai mari 30 de companii cu actionariat majoritar grecesc prezente in Romania au avut afaceri de 12,4 miliarde de lei anul trecut si in jur de 20. 553 de angajati, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului si a rapoartelor financiare ale.

VIDEO Cum se diagnosticheaza cancerul de san si care sunt solutiile chirurgicale? Dr. Gabriel Viisoreanu: Suntem prima echipa din Romania care a facut mastectomia endoscopica

Cum se diagnosticheaza cancerul la san? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu a vorbit despre pasii pe care o pacienta trebuie sa ii urmeze, despre solutiile chirurgicale puse la dispozitia acestora in functie de tipul bolii si despre potentialele riscuri care pot aparea in timpul operatiei. La mastectomie rata de recidiva exista, dar este mult mai mica decat in tratamentul conservator care pastreaza o masa de glanda semnificativa si atunci rata de recidiva este cu 8-10% mai mare fata de mastectomie), a precizat Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, chirurgie mamara si ecografie interventionala.

HOROSCOP 3 iulie: Varsatorii intalnesc partenerii ideali. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 3 iulie. Pestii, sagetatorii si capricornii primesc vesti excelente, pentru care vor deschide sampania, iar gemenii si balantele gasesc oferte nemaipomenite pentru ceea ce vor sa cumpere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )