Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi la pret redus de Halloween

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi la pret redus de Halloween

De Halloween, sunt magazine care fac reduceri la unele dintre cele mai populare sau mai utile produse pe care sa le cumperi. Acestea sunt cele mai bune la telefoane. continuă pe Adevărul

Cele mai bune masini sub 10.000 de euro

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini sub 10. 000 de euro, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare sau SUV.

VIDEO. Top 10 cele mai bune filme de GROAZA, pe care nu trebuie sa le ratezi de Halloween

Seara de Halloween este o ocazie sa te distrezi cu un maraton de filme de groaza, alaturi de familie sau prieteni. The Independent a realizat un top 10 al celor mai bune filme de Halloween din toate timpurile.

VIDEO. Top 10 cele mai bune filme de Halloween din toate timpurile

Seara de Halloween este o ocazie sa te distrezi cu un maraton de filme de groaza, alaturi de familie sau prieteni. The Independent a realizat un top 10 al celor mai bune filme de Halloween din toate timpurile.

Top 10 actiuni subevaluate si cu cele mai bune perspective de crestere

Considerata ca fiind una dintre cele mai ieftine piete europene din punct de vedere al preturilor actiunilor, Bursa de Valori Bucuresti se poate lauda cu o serie de companii ale caror titluri sunt subevaluate in comparatie cu societati.

webPR: VIDEO Cele mai bune filme pentru copii, in premiera la Bucuresti. Biletele la Kinodiseea s-au pus in vanzare

Douasprezece dintre filmele pentru publicul tanar care s-au intors cu trofee si mentiuni speciale de la Cannes, Berlinale sau Toronto IFF pot fi vazute pentru prima data in Romania intre 13 si 18 noiembrie, in cadrul sectiunii competitionale Kinodiseea, Festivalul International de Film pentru Copii. Alte 17 super productii de lungmetraj si animatie, in afara competitiei, unele proiectate in premiera nationala, vor concura pentru Premiul Publicului Kinodiseea.

ANALIZA: Cele mai bune oferte la refinantarea unui credit in lei

Majoritatea bancilor din top 10 au in aceasta toamna oferte pentru refinantarea creditelor de nevoi personale, iar multe dintre ele va pot acorda banii in cateva ore sau chiar pe loc, cum este cazul ING.

Cele mai bune mancaruri traditionale, pregatite la aragazul militar cu roti de cauciuc din Ialomita

In curtea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Ialomita exista o instalatie uluitoare. Se numeste masina de gatit si poate pregati trei feluri de mancare simultan. Utilajul a fost proiectat pentru a asigura hrana victimelor catastrofelor naturale sau pe timp de razboi.

Topul celor mai bune glume marinaresti: Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau

Oricat de greu le-ar fi fost, marinarii au stiut intotdeauna sa faca haz de necaz si au glumit pe seama meseriei lor. Adevarul va prezinta cele mai bune glume marinaresti, dar si proverbe despre lupii de mare.

Care sunt cele mai ciudate polite de asigurari pe care le fac romanii: de la turma de reni la tabara copilului

De la asigurarea simpla a locuintei, pana la asigurarea unei biciclete, a unui caiac sau chiar a unei turme de reni, romanii cauta sa isi asigure cele mai de pret obiecte. Asiguratorii insa nu au mereu produsul solicitat, iar cand vine vorba de evaluatori, uneori e nevoie de experti internationali.

Ce legume sunt mai bune daca le fierbi

Desi se spune ca cele mai sanatoase legume sunt cele crude si ca prin fierbere isi pierd o mare parte din nutrienti, unele dintre acestea au nevoie de fierbere pentru a-si elibera proprietatile nutritive. Iata care sunt acestea!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )