Libnet.ro
UNICEF

13:15

Topul celor mai bune glume marinaresti: Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune glume marinaresti: Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau

Oricat de greu le-ar fi fost, marinarii au stiut intotdeauna sa faca haz de necaz si au glumit pe seama meseriei lor. Adevarul va prezinta cele mai bune glume marinaresti, dar si proverbe despre lupii de mare. continuă pe Adevărul

Festivalul Kinodiseea 2015: lista celor mai bune filme pentru copii ce pot fi vazute in premiera la Bucuresti

Cea de-a saptea editie a Festivalului International de Film pentru Copii Kinodiseea se va desfasura in perioada 13-18 noiembrie. Va prezentam o lista a celor mai bune filme pentru publicul tanar, productii care s-au intors cu trofee si mentiuni speciale de la Cannes, Berlinale si Toronto IFF si pot fi vizionate pentru prima data in Romania.

Topul celor mai tari bancuri cu soferi si masini: Ce este un Trabant in varful unui munte?

Conducatorii auto au constituit mereu un bun subiect de gluma, iar bancurile care circula pe seama lor sunt savuroase.

Care sunt cele mai bune tari, hoteluri si companii aeriene din lume: recomandarile revistei Conde Nast Traveller pe 2015

Publicatia Conde Nast Traveller a anuntat castigatorii din acest an la mai multe categorii, printre care cele mai bune tari din lume pentru turisti, cele mai bune hoteluri din lume si din Europa si cele mai bune companii aeriene din lume. Topurile au fost realizate in urma votului cititorilor.

Top 10 actiuni subevaluate si cu cele mai bune perspective de crestere

Considerata ca fiind una dintre cele mai ieftine piete europene din punct de vedere al preturilor actiunilor, Bursa de Valori Bucuresti se poate lauda cu o serie de companii ale caror titluri sunt subevaluate in comparatie cu societati.

Samsung are baterii flexibile care ne vor da gadgeturi purtabile mai bune

Samsung produce ecrane, procesoare, memorii si mai nou ar putea furniza cele mai utile baterii pentru gadgeturile de fitness. Principalul lor avantaj este flexibilitatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )