Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cele mai bune telefoane pentru poze: Samsung Galaxy S9, iPhone X si altele

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane pentru poze: Samsung Galaxy S9, iPhone X si altele

E greu sa alegi un telefon, dar daca pornesti de la un criteriu s-ar putea sa gasesti ce cauti. Asa ca, acest top de la Samsung Galaxy S9 pana la iPhone X, e despre camera foto si ce rezultate a inregistrat la testele DxOMark. Ecranele, in 2018, au ajuns sa fie foarte bune, scannerele de []. continuă pe Playtech

Top telefoane pentru poze: Samsung Galaxy S9, iPhone X si altele

E greu sa alegi un telefon, dar daca pornesti de la un criteriu s-ar putea sa gasesti ce cauti. Asa ca, acest top de la Samsung Galaxy S9 pana la iPhone X, e despre camera foto si ce rezultate a inregistrat la testele DxOMark. Ecranele, in 2018, au ajuns sa fie foarte bune, scannerele de [].

Cele mai bune 10 aparitii pe Red Carpet de la Oscar 2018

Zeci de vedete cunoscute din cinematografia americana si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2018, insa doar zece au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Monica Niculescu da lovitura. Va face pereche la dublu cu una dintre cele mai bune jucatoare din circuitul feminin

Monica Niculescu a reusit sa convinga una dintre cele mai bune jucatoare de dublu din lume sa faca pereche cu ea.

Rabla 2018: cele mai bune oferte la masini pe piata din Romania

Cu pogramul Rabla 2018, preturile sunt si mai mici pentru cei care vor o masina noua. Daca pana acum era cunoscut refrenul n-ai bani suficienti? Ia-ti un Logan!, desi este una dintre cele mai apreciate masini din gama ei, are destul de multi rivali pe segmentul sau cand vine vorba despre pret. Am adunat cateva [].

Cele mai bune, cele mai proaste si cele mai amuzante momente de la gala Oscar 2018 FOTO VIDEO

Cea de-a 90-a gala a premiilor Oscar a fost marcata de cateva momente memorabile, dar si de unele pe care am vrea sa le uitam cat mai repede.

Cele mai bune bancuri despre neveste. Cand este felicitat cineva pentru greseala lui? Cand se casatoreste

Pe internet circula nenumarate bancuri care au in prim-plan nevestele. Adevarul va prezinta mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri despre sotii.

VIDEO Cele mai bune bancuri cu Patrafir. Cine este simpaticul personaj creat de catre un umorist roman amator

Patrafir este un personaj creat de un umorist amator maramuresean si are din ce in ce mai multi fani. Personajul, caruia actorul Mircea Muresan ii da viata, interactioneaza cu Medalion, pe care il interpreteaza colegul sau, Ciprian Klocza.

Ambasada Olandei la Bucuresti a premiat cele mai bune aplicatii digitale ce promoveaza cultura

Ambasadorul Regatului Tarilor de Jos in Romania, Stella Ronner Grubacic, a acordat diplome echipelor.

eMAG: laptopuri cu cele mai bune procesoare pentru 2018

Daca tot esti in cautarea unui laptop, ar trebui sa-l iei pe cel cu cel mai bun procesor. in acest caz, AMD Ryzen si Intel i7 a opta generatie. Ba chiar acum AMD sarbatoreste un an de Ryzen, asa ca am cautat cateva oferte la eMAG. Oferta de laptopuri de la eMAG e destul de [].

Samsung Galaxy Note 9 apare in primul test de benchmark

Samsung Galaxy Note 9 e urmatorul telefon despre care vom vorbi in lunile care urmeaza, avand in vedere ca a aparut deja pe internet. Deja devine o norma sa vorbim despre un viitor flagship cu luni bune inainte de lansarea propriu-zisa a smartphone-ului. Lucrurile incep cu amanunte mici, iar apoi ajungem sa aflam si daca [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )