Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune trucuri pentru un par frumos si cret

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune trucuri pentru un par frumos si cret

Sigur nu doar o data ai admirat podoaba capilara a femeilor din Africa. Daca si parul tau este cret afla care sunt trucurile la care apeleaza acestea si bucura-te de un look impecabil in orice anotimp. continuă pe Adevărul

Cele mai bune ceaiuri care ne vindeca rapid de raceala si gripa. Recomandarea specialistilor pentru fiecare afectiune

Ceaiurile cu efect energizant, expectorant sau revitalizant pot ameliora sau chiar grabi vindecarea persoanelor racite sau gripate. Infuziile din plante sunt printre cele mai bune leacuri, ele avand rolul de a sprijini organismul in procesul de vindecare.

Cele mai bune filme SF care te vor captiva

Filmele SF au fost dintotdeauna populare in randul audientelor, chiar si atunci cand criticii pareau sceptici. in universul SF este poate cel mai usor sa ne pierdem, pentru ca in el orice este posibil de la calatorii in timp si super-puteri, pana la prieteni extraterestri si paradoxuri nemaiintalnite. Daca vrei sa te deconectezi si [].

Cine sunt finalistii Te cunosc de undeva si care au fost cele mai bune transformari VIDEO

In editia de sambata seara au fost alesi cei cinci finalisti ai sezonului 12 Te cunosc de undeva!, printre acestia numarandu-se Adriana Trandafir si Cezar Ouatu.

Iluminat arhitectural pentru cele mai importante cladiri din Alexandria

Cele mai importante cladiri din municipiul resedinta de judet Alexandria vor fi puse in valoare prin iluminat arhitectural.

Peste 19.000 locuri de munca la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate. in Baragan, doar 124 de slujbe sunt vacante

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor. in judetul Ialomita sunt disponibile doar 124 de slujbe.

Top 6 cele mai cumparate cadouri de Craciun

Gata, suntem deja in luna cadourilor si nu va mai trece mult pana sa plecam in cautarea celor mai inspirate daruri pentru cei dragi! Si, pentru ca misiunea asta poate fi destul de dificila, iti venim noi in ajutor!.

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur.

BERD: Infrastructura de transport constituie probabil una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din Romania

Infrastructura de transport a Romaniei constituie probabil, una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din tara, considera oficialii BERD, care iau in considerare acordarea de asistenta tehnica Romaniei, pentru a-si imbunatati performantele si eficienta intreprinderilor de stat din sectorul transporturilor.

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

Una dintre cele mai mari colectii de manuscrise, in proces de lichidare. Scrieri originale de Breton, Dumas sau Marchizul de Sade sunt scoase la licitatie

Una dintre cele mai mari colectii de scrisori din istorie, partituri muzicale si manuscrise, printre care si cel al romanului 120 de Zile ale Sodomei de Marchizul de Sade, dar si patru ale scriitorului francez Andre Breton, vor fi licitate pe 20 decembrie, la Paris, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )