Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai bune vitamine in sarcina

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune vitamine in sarcina

Alimentatia unei viitoare mamici trebuie sa fie una bogata in vitamine. Legumele si fructele nu trebuie sa lipseasca din dieta ei. Dar, pe langa aportul de nutrienti necesari pentru dezvoltarea armonioasa a fatului, pe care ii poate gasi in alimente, femeia insarcinata trebuie sa ia si alte vitamine importante. Exista, astfel, cateva vitamine si minerale importante atat pentru viitoarea mamica, cat si pentru copilul ei. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Este momentul nostru sa dovedim ca suntem echipa cu cele mai bune solutii

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca PSD a avut guvernarile cu cele mai bune rezultate pentru romani. Este momentul nostru sa dovedim inca o data ca suntem echipa.

Samsung Galaxy Note 10 apare in cele mai bune poze. Ce are diferit

Samsung Galaxy Note 10 va fi anuntat candva in august. Pana atunci, cele mai noi detalii il dau drept un telefon foarte bun. Ar putea avea insa o problema mare. Samsung Galaxy Note 10 va fi.

Cele mai bune idei de afaceri, finantate din fonduri europene

Romania are oameni minunati si antreprenori cu idei originale, iar visele lor se transforma acum in realitate, datorita ajutorului pe care l-au primit, pentru a-si deschide propriile afaceri. Atunci cand s-a.

Vacanta in Spania: Plaje cu cele mai frumoase peisaje in care sa mergi vara asta

Spania este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru plaja. Nu doar ca are printre cele mai bune servicii pentru turisti, dar Spania impresioneaza prin peisajele absolut spectaculoase, unice, foarte bine protejate. Iata cateva.

Mesaje, sms-uri si felicitari de Sfintii Petru si Pavel. Cele mai inspirate mesaje

In ziua de 29 iunie se praznuiesc sfintii Apostoli Petru si Pavel. Iata care sunt cele mai frumoase mesaje si cum sa feliciti mai bine persoanele care poarta aceste nume! Sfintii Petru si Pavel Sfintii Apostoli Petru si Pavel se amintesc pe 29 iunie, prilej pentru romani pentru o alta mare sarbatoare. Daca vrei sa .

Monitorul Preturilor Carburantilor: Cum poti afla cele mai apropiate benzinarii si preturile practicate

Consiliul Concurentei a lansat luni Monitorul Preturilor Carburantilor, platforma on-line care permite consumatorilor sa afle preturile practicate de catre principalele retele de distributie a carburantilor auto. Conducatorii auto pot accesa gratuit acest comparator de preturi, care arata cele mai apropiate benzinarii, localizarea geografica, serviciile oferite de acestea, precum si preturile practicate.

Subiect si predicat. Cele mai spectaculoase stiri false din istorie - VIDEO

Cele mai spectaculoase stiri false din istorie au fost prezentate la emisiunea Subiect si predicat, cu Ana Iorga. in august 1835, The New York Sun a publicat mai multe articole despre descoperirea vietii pe.

Descoperiti. Istoricul Marius Oprea, despre cum au acaparat securistii cele mai importante sectoare din economie si politica

Istoricul Marius Oprea, care a scrisMostenitorii Securitatii, a vorbit la emisiunea Descoperiti, prezentata de Andreea Sava,despre cum au acaparat vechii si noii securisti cele mai.

Desi economia creste puternic iar dobanzile sunt mici, investitiile firmelor romanesti sunt printre cele mai mici din UE.

Desi economia romaneasca are printre cele mai mari rate de crestere, firmele locale investesc foarte putin sau deloc. Conform celui mai recent sondaj de Investitii al BEI EIBIS 2018), suntem la coada statelor europene din acest punct de vedere. Mai putin de sapte din zece firme 68%) au confirmat ca au facut investitii in anul 2018, mult sub media UE si Europa Centrala si de Est ECE), de 87% si respectiv de 79%. Aceasta deficienta de investitie a devenit persistenta in ultimii trei ani, sugerand ca in Romania ar exista factori structurali care impiedica apetitul companiilor de a investi si care scad gradul de antreprenoriat.

Business report: Cele mai scumpe orase din Europa pentru angajatii straini; Probleme pentru Prima Casa! in prima jumatate a anului, garantiile au scazut cu 40% fata de aceeasi perioada din 2018

Bilantul proiectelor de infrastructura in primele sase luni din 2019: proiecte in constructie, contracte semnate si licitatii lansate. Dupa cele sase luni din acest an, Ministrul Transporturilor a redus estimarea de kilometri. Castigurile nete ale salariatilor din Bucuresti, mai mari cu 15% in aprilie decat in anul anterior. Pensiile din Capitala, in crestere cu 10%. Numarul salariatilor din Capitala a ajuns, la finele lunii aprilie 2019, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )