Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele mai cautate joburi, in ianuarie: Tinerii nu mai cauta atat de mult sa faca freelancing

Hotnews Hotnews,
 Cele mai cautate joburi, in ianuarie: Tinerii nu mai cauta atat de mult sa faca freelancing

Retail, IT, call center BPO, prestari servicii, banking si publicitate marketing acestea sunt domeniile preferate de candidatii entry level. Tinerii sunt categoria cea mai interesata de joburile remote, dar care aplica cel mai putin pentru strainatate, potrivit platformei de recrutare eJobs. continuă pe Hotnews

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020

Preturile petrolului au urcat, luni, la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020, iar titeiul Brent a depasit 60 de dolari pe baril, sustinute de reducerea livrarilor de catre marii producatori si de asteptarile pentru noi masuri de stimulare economica in Statele Unite, care ar putea sustine cererea.

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020

Preturile petrolului au urcat, luni, la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020, iar titeiul Brent a depasit 60 de dolari pe baril, sustinute de reducerea livrarilor de catre marii producatori si de asteptarile pentru noi masuri de stimulare economica in Statele Unite, care ar putea sustine cererea, transmite Reuters.

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinarea anti-COVID si raspunsurile din partea CNCAV. Ce trebuie sa stie romanii cand se imunizeaza

Comitetul National pentru Coordonarea Actrivitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a oferit raspunsuri la 10 cele mai frecvente intrebari privind imunizarea in fata SARS-CoV-2. Mai mult decat atat,.

Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Diferenta dintre cele mai mari salarii medii nete, in luna decembrie a anului trecut, si cele mai mici salarii medii nete a fost de citrca 6. 000 de lei, arata datelepublicate, joi,de Institutul National de Statistica INS).

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

Cele mai bune madeleine facute acasa. Reteta desertului e veche de sute de ani

Madeleine sau petite madeleine sunt descrise ca mici torturi traditionale din Commercy si Liverdun, doua comune din regiunea Lorena din nord-estul Frantei. in realitate, sunt mici prajituri cu o forma similara cochiliilor de scoici, dobandite din coacerea intr-o tigaie speciala in forma de coaja. in afara de tigaia traditionala, gasita in mod obisnuit in magazinele .

Un fotbalist roman, elogiat de unul dintre cele mai mari ziare din Turcia

Fotbalistul roman Bogdan Stancu, ce joaca la echipa turca de prima liga Genclerbirligi, este elogiat in editia de joi 11 februarie de jurnalistii de la Fanatik, unul dintre cele mai mari ziare din Turcia.

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri de noi infectari sunt in Bucuresti si in judetele Timis si Cluj

Grupul de Comuinicare Strategica a raportat joi, 11 februarie, inca 2. 644 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 la nivelul tarii. Dintre acestea cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 482) si in.

Horoscop Valentines Day. Zodiile care sunt cele mai pretentioase la cadouri

Ce spune horoscopul de Valentines Day si care sunt zodiile cele mai pretentioase la cadouri. Horoscopul de Ziua indragostitilor Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Pentru a-ti surpinde partenerul in cel mai placut mod, cu un cadou pe placul sau, trebuie sa-i cunosti gusturile. Pentru asta iti vine in ajutor horoscopul. Astrologia iti va .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )