Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai cautate posturi din lumea asigurarilor

România Liberă România Liberă,
Cele mai cautate posturi din lumea asigurarilor

Ca in mai toate domeniile economiei, si in asigurari specialistii in IT sunt si dificil de gasit, si scump de pastrat. Nu este insa singura specializare care da batai de cap directorilor de resurse umane. continuă pe România Liberă

Avem cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Tara noastra a consemnat cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), in cea de-a doua jumatate a anului trecut, tariful reprezentand mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh), conform datelor publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Viitorul Netflix si Voyo: Persoanele intre 45-54, cele mai interesate sa se aboneze la filme si emisiuni online

Persoanele cu varsta intre 45 si 54 de ani sunt cele mai interesate sa plateasca pentru acces la continutul unei platforme video, precum Netflix, HBO Go sau Voyo, conform unui studiu realizat de agentia Initiative si compania de cercetare Mercury.

Cele mai mari 10 companii listate la Bursa din Bucuresti au pierdut doua miliarde de euro din valoare in 2016. Hidroelectrica, speranta anului

Cele mai importante zece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au pierdut doua miliarde de euro din valoarea de piata in primele cinci luni ale acestui an, singurele care au rezistat fiind monopolurile din energie, potrivit unei analize News. ro pe baza cotatiilor.

ZIUA COPILULULUI 2016. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA COPILULUI 2016

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Este momentul sa le transmiti celor dragi cele mai frumoase mesaje de ZIUA COPILULULUI 2016. Sa fiti.

Cele mai stupide reguli la locul de munca: de ce nu au angajatii voie sa bea cafea dupa ora 14.00 sau sa manance bomboane mentolate

Zeci de persoane au raspuns la intrebarea celor de la Reddit. com cu privire la regulile stupide pe care trebuie sa le respecte la serviciu. Printre cele mai bizare reguli se numara interzicerea cafelei dupa ora 14:00 sau a bomboanelor mentolate.

Tara cu cele mai dure masuri antifumat: S-a propus interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001

Guvernul australian continua cu masurile dure impotriva fumatului, si anume s-a propus chiar interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001. Un pachet al uneia dintre cele mai.

Ce faci cand nu ajungi la orgasm: 8 sexologi renumiti prezinta cele mai bune sfaturi pentru femeile aflate la ananghie

Atingerea orgasmului, in cazul femeilor, poate ridica probleme. Pentru a ne scapa de povara frustrarilor care apar atunci cand nu atingem placerea absoluta in timpul sexului, care atarna greu pe umerii relatiei de cuplu, opt sexologi renumiti si-au impartasit cele mai valoroase sfaturi cu femeile aflate in aceasta situatie.

Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Dificultatile tot mai mari in valorificarea produselor ii face pe micii fermieri sa fie din ce in ce mai receptivi la ideea asocierii intr-o cooperativa. in prezent, in Romania exista 743 de cooperative agricole, cele mai multe regasindu-se in regiunea de Nord-Est a tarii.

2016 de cosmar! Cadere infioratoare in clasamentul mondial pentru una dintre cele mai indragite tenismene romance

Una dintre cele mai populare jucatoare de tenis din Romania traverseaza o perioada extrem de nefasta in prima parte a acestui sezon.

Peter Sunde, Pirate Bay: Mark Zukerberg este dictatorul celei mai mari natiuni din lume

Facebook a capatat o pozitie atat de dominanta, incat a devenit una dintre cele mai mari natiuni ale lumii, iar CEO-ul ei, Mark Zuckerberg, este dictatorul acestei tari, a declarat Peter Sunde, cofondator al site-ului Pirate Bay,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )