Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Adevărul Adevărul,
Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Dificultatile tot mai mari in valorificarea produselor ii face pe micii fermieri sa fie din ce in ce mai receptivi la ideea asocierii intr-o cooperativa. in prezent, in Romania exista 743 de cooperative agricole, cele mai multe regasindu-se in regiunea de Nord-Est a tarii. continuă pe Adevărul

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe idei de afaceri inscrise in UberPITCH

Romania se afla pe locul 7 in topul tarilor europene inscrise in competitia UberPITCH, cu peste 120 de idei prezentate, la egalitate cu Olanda si Danemarca.

Amnesty International acuza mai multe state din UE, inclusiv Romania, ca exporta arme in Egipt, sustinand crimele si tortura

Organizatia neguvernamentala Amnesty International acuza mai multe state membre UE, printre care si Romania, ca alimenteaza instabilitatea din Egipt. Reprezentantii ONG-ului sustin ca au probe care.

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale care au cazut sambata, 28 mai. Potrivit Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, ploile au distrus o portiune de drum din raionul Criuleni si 75 de hectare de porumb in raionul Leova.

Profit.ro: Ultima forma a noului sistem de salarizare bugetara: Profesorii isi vor suplimenta salariul de baza cu mai multe sporuri si indemnizatii

Profesorii isi vor suplimenta salariul de baza cu mai multe sporuri si indemnizatii, precum o indemnizatie pentru invatamantul special de 15%, o gradatie de merit de 25% si o indemnizatie de dirigentie, invatatori, educatoare, profesori pentru invatamantul primar sau prescolar de 10%, toate calculate la salariul de baza. Ei vor incasa si premii in bani, din 2018, releva ultima forma a proiectului privind salarizarea bugetarilor, obtinuta de Profit. ro.

Traficul va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe artere din Capitala

Mai multe proteste, procesiuni religioase, parade moto sau ale camioanelor, organizate in aer liber au impus restrictii in traficul din Bucuresti atat sambata cat si duminica, anunta Brigada Rutiera a Capitalei intr-un comunicat, potrivit News. ro.

Proteste in Franta: in mai multe orase s-au organizat mitinguri impotriva noii legi a muncii (VIDEO)

Ample proteste in Franta, impotriva noii Legi a muncii. Sute de oameni din mai multe orase franceze au iesit in strada, pentru a-si striga nemultumirea. Presedintele Francois Hollande si.

O falsa politista a inselat mai multe femei carora le-a promis locuri de munca in sistem

Caz incredibil in Suceava. La doar 19 ani, o tanara din Gura Humorului a reusit sa insele mai multe femei, dupa ce s-a dat drept politista.

Cele mai scurte casnicii intre vedete: Britney Spears a rezistat 55 de ore alaturi de noul sot, prietenul ei din copilarie

Casatoriile vedetelor de la Hollywood nu sunt totdeauna cele mai fericite sau cele mai trainice, unele relatii putand sa reziste mult mai putin decat s-ar fi asteptat.

2016 de cosmar! Cadere infioratoare in clasamentul mondial pentru una dintre cele mai indragite tenismene romance

Una dintre cele mai populare jucatoare de tenis din Romania traverseaza o perioada extrem de nefasta in prima parte a acestui sezon.

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )