Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai ciudate editii speciale de masini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai ciudate editii speciale de masini

Nu intotdeauna o editie speciala este si reusita. Unele masini in editii limitate arata deosebit, sunt atragatoare si atrag priviri, dar altele arata ingrozitor. Vezi in prezentarea urmatoare cum arata cateva dintre cele mai nereusite editii speciale. continuă pe Wall-Street Ro

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din tara

Adevarul va prezinta bataliile pentru fotoliul de primar din marile orase. Iata cum se prefigureaza lupta electorala in cele mai mari orase ale Romaniei, ordonate alfabetic.

Omul din PSD cu cele mai mari sanse sa preia sefia Camerei Deputatilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache este creditat cu cele mai mari sansa sa ii succeada in functie lui Valeriu Zgonea pe linie parlamentara, au precizat surse social-democrate pentru.

Studiu GfK: in Romania retailul creste peste media europeana, dar avem printre cele mai mici puteri de cumparare

Afacerile din retail vor continua sa se consolideze si in 2016, pentru Romania fiind estimata o evolutie pozitiva de 7%, chiar daca Romania are printre cele mai scazute puteri de cumparare din Europa, arata un studiu GfK.

Cum alegem cele mai sigure produse pentru masa de Paste

Prospetimea este criteriul de baza atunci cand alegem produsele pe care le punem pe masa de Paste. Specialistii ii incurajeaza pe consumatori sa le cumpere doar din locurile autorizate si nu de pe marginea strazii, pentru a fi siguri ca pun pe masa cele mai sigure alimente pentru propria sanatate.

CFR Calatori suplimenteaza trenurile pe rutele cele mai aglomerate

In minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste si de 1 Mai, trenurile de pe rutele cele mai solicitate printre care si Trenurile Tineretului si Trenurile Litoral vor fi suplimentate, anunta CFR intr-un comunicat de presa.

CFR Calatori suplimenteaza trenurile pe rutele cele mai aglomerate

In minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste si de 1 Mai, trenurile de pe rutele cele mai solicitate printre care si Trenurile Tineretului si Trenurile Litoral vor fi suplimentate, anunta CFR intr-un comunicat de presa.

Tango, Rumba si Salsa, cele mai iubite stiluri de dans in studioul de dans Arthur Murray Bucuresti, dupa 2 ani de prezenta in Romania

In primii 2 ani de prezenta in Bucuresti a studioului de dans Arthur Murray, cele mai iubite stiluri de dans de societate de catre adultii amatori care isi doresc sa urmeze cursuri de dans au fost Tango, Rumba si Salsa. Vals, Cha-Cha si Rock-n-roll sunt dansurile care urmeaza in topul preferintelor celor peste 1000 persoane care au participat la lectii de dans in studioul Arhur Murray situat in zona Herastrau din Capitala, de la deschidere si pana in prezent. Eliminarea stresului, tonifierea si dorinta de a petrece timp intr-o activitate fizica placuta si relaxanta sunt cele mai intalnite motivatii care ii fac pe adultii din Bucuresti sa paseasca pe ringul de dans al scolii Arthur Murray.

Cele mai bune universitati cu perspective de angajare din Marea Britanie

Scoala Medicala St. George a Universitatii din Londra este facultatea cu cele mai bune perspective de angajare din Marea Britanie. Potrivit unor date ale Ligii studentilor romani in strainatate, cei mai multi studenti sunt distribuiti in Marea Britanie, respectiv 34 la suta.

Adevarul Live de la ora 15.00: Cum ne poate imbolnavi postul si care sunt cele mai importante recomandari pentru masa de Paste

In perioada postului mare, dar si dupa Paste, cabinetele medicilor se umplu de romani cu probleme de sanatate create fie de dezechilibrele cauzate de alimentatia din timpul postului, fie de consumul prea mare de alimente la mesele festive. Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie, ne ofera cele mai importante trucuri pentru Sarbatori fara batai de cap.

Cele mai frecvente greseli facute de soferi pe timp de ploaie. Cat de periculoasa poate fi piatra cubica umeda

Precipitatiile anuntate in urmatoarea perioada pot influenta considerabil desfasurarea traficului auto. Iata care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand conduceti sau sunteti pieton pe timp de ploaie, conform Brigazii Rutiere Bucuresti.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )