Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai frecvente greseli facute de soferi pe timp de ploaie. Cat de periculoasa poate fi piatra cubica umeda

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente greseli facute de soferi pe timp de ploaie. Cat de periculoasa poate fi piatra cubica umeda

Precipitatiile anuntate in urmatoarea perioada pot influenta considerabil desfasurarea traficului auto. Iata care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand conduceti sau sunteti pieton pe timp de ploaie, conform Brigazii Rutiere Bucuresti. continuă pe Adevărul

Cele mai frecvente greseli la examenul auto. Instructorii auto explica cum sa se fereasca candidatii de capcanele comune

Intrarea in intersectii si sensurile giratorii, neobservarea sau ignorarea unor semne de circulatie, precum si neacordarea de prioritate sunt doar cateva din motivele pentru care un candidat poate sa pice rapid examenul auto.

Premiera: profitul Google l-a depasit pentru prima oara pe cel al Microsoft. Care au fost cele mai mari greseli ale lui Bill Gates, in viziunea unui fost sef

Profitul net obtinut de Google in ultimul trimestru l-a depasit pentru prima data pe cel consemnat de catre Microsoft, ridicandu-se la 4,21 miliarde de dolari pentru gigantul internetului fata de cele 3,76 miliarde de dolari consemnati de catre grupul software fondat de catre Bill Gates.

Cele mai frecvente afectiuni ale genunchiului

Problemele medicale la nivelul genunchilor sunt relativ comune si pot afecta persoane de toate varstele. Cauzele pentru care apar pot fi atat bolile, cat si traumele.

Cele mai bune filme despre vietile oamenilor de stiinta faimosi

Niciun film, indiferent de cat de reusit e, nu poate cuprinde universul fascinant din creierul unui geniu. Totusi, noi va recomandam cateva dintre cele mai bune pelicule despre vietile unor oameni de stiinta despre care e imposibil sa nu fi auzit. Cele mai bune filme despre oameni de stiinta A Beautiful Mind John Nash [].

Cele mai bune universitati cu perspective de angajare din Marea Britanie

Scoala Medicala St. George a Universitatii din Londra este facultatea cu cele mai bune perspective de angajare din Marea Britanie. Potrivit unor date ale Ligii studentilor romani in strainatate, cei mai multi studenti sunt distribuiti in Marea Britanie, respectiv 34 la suta.

Adevarul Live de la ora 15.00: Cum ne poate imbolnavi postul si care sunt cele mai importante recomandari pentru masa de Paste

In perioada postului mare, dar si dupa Paste, cabinetele medicilor se umplu de romani cu probleme de sanatate create fie de dezechilibrele cauzate de alimentatia din timpul postului, fie de consumul prea mare de alimente la mesele festive. Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie, ne ofera cele mai importante trucuri pentru Sarbatori fara batai de cap.

VIDEO: Prince, omagiat in orasul natal. Clopotele primariei din Minneapolis au interpretat cele mai cunoscute piese ale artistului

Primaria orasului natal al lui Prince, Minneapolis, i-a adus un omagiu inedit artistului care a decedat joia trecuta. Astfel, clopotele institutiei au interpretat, duminica, cele mai renumite piese ale cantaretului.

Cele mai eficiente arme impotriva infectiilor: secretul antibioticelor din gradina

O alimentatie sanatoasa tine doctorul departe, iar legumele si fructele sunt cele mai eficiente arme impotriva bacteriilor. Avand proprietati antibiotice, acestea mentin un sistem imunitar puternic sau pot completa cu succes, atunci cand intervin imbolnavirile, un tratament competent.

Cele mai frumoase rochii de mireasa de la Saptamana Modei

Cele mai frumoase rochii de mireasa au fost prezentate la Saptamana Modei pentru Mirese, la New York. Viitoarele mirese vor avea de ales, si anul acesta, din materiale fluide combinate cu multa dantela. Noutatea vine insa in materie de culori. Daca pana acum era la moda rochie bej, anul acesta designerii propun rochia rose pentru ziua cea mare.

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume

Cine sunt cele mai frumoase femei din lume? Este intrebarea pe care o adreseaza anual revista People. Rezultatele nu difera foarte mult de la un an la altul, preferatele cititorilor fiind actritele. Jennifer Aniston este castigatoarea trofeului, iar in coada clasamentului este, anul acesta, rivala ei de o viata, Angelina Jolie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )