Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai ciudate intrebari de pe Google si-au gasit rezolvare. Raspunsul pentru cautarea Flatulentele pot arde caloriile?

Antena3 Antena3,
Cele mai ciudate intrebari de pe Google si-au gasit rezolvare. Raspunsul pentru cautarea Flatulentele pot arde caloriile?

Cautarile Google ofera o privire savuroasa de ansamblu asupra viziunii oamenilor secolului XXI asupra vietii. Cei de la Digitaloft au creat o lista cu cele mai bizare curiozitati, in functie de popularitate, ca. continuă pe Antena3

Care sunt raspunsurile pentru cele mai bizare cautari Google

Cautarile Google ofera o privire savuroasa de ansamblu asupra viziunii oamenilor secolului XXI asupra vietii. Cei de la Digitaloft au creat o lista cu cele mai bizare curiozitati, in functie de popularitate, ca sa avem o imagine mai clara. Aparent, cele mai populare cautari sunt legate de stiinta, iar cei de la IFL Science le-au [].

Padurile Romaniei, judet cu judet. Cele mai mari suprafete impadurite sunt in Suceava, cele mai mici in Calarasi

Fondul forestier al statului scade de la an la an, in timp ce suprafetele impadurite ale particularilor cresc. Sudul tarii sufera de un deficit forestier, in timp ce zonele deluroase au cele mai dezvoltate paduri, conform Adevarul.

INFOGRAFIE Padurile Romaniei, judet cu judet. Cele mai mari suprafete impadurite sunt in Suceava, cele mai mici - in Calarasi

Fondul forestier al statului scade de la an la an, in timp ce suprafetele impadurite ale particularilor cresc. Sudul tarii sufera de un deficit forestier, in timp ce zonele deluroase au cele mai dezvoltate paduri.

Cele mai fierbinti zodii in luna august

Vara, este imposibil ca femeile sa nu starneasca interesul barbatilor. Bronzate, cu haine mulate si cu picioarele la vedere, cele atragatoare ies in evidenta de departe. Descopera care sunt cele mai fierbinti semne zodiacale ale lunii august.

Care este tara cu cele mai multe biblioteci, raportat la numarul de locuitori, din Europa

Olanda, Grecia si Portugalia sunt tarile cu cele mai putine biblioteci, raportate la numarul de locuitori. Pe de alta parte, cele mai multe biblioteci se afla in Cehia, Bulgaria, Lituania sau Letonia,.

Bancile din Italia, Irlanda, Spania si Austria au avut cele mai mici scoruri la testul de stres realizat in UE

Banci din Italia, Irlanda, Spania si Austria au avut cele mai mici scoruri la testul de rezistenta, sau test de stres, realizat pentru sistemul bancar din Uniunea Europeana de catre Autoritatea Bancara Europeana ABE), relateaza Reuters, potrivit.

Monte dei Paschi, Raiffeisen si Banco Popular - bancile europene cu cele mai mari probleme de capital

Andrea Enria, presedintele EBA: Avem credite neperformante de 1. 000 miliarde euro, ceea ce reprezinta o cifra mare Banca Monte dei Paschi di Siena din Italia, Raiffeisen Austria si Banco Popular Spania sunt bancile europene cu cele mai mari probleme in privinta capitalului, conform rezultatelor testelor de stres anuntate in aceasta seara de Autoritatea Bancara Europeana EBA). Testele, realizate pe un esantion de 51 de banci din Uniunea Europeana, privesc bilanturile acestor institutii. in timp ce recunoastem majorarile de capital realizate de banci pana acum, acestea nu au dus la insanatosirea bilanturilor, a declarat presedintele EBA, Andrea Enria, adaugand: Mai sunt multe de facut.

Cele mai interesante cifre ale Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, cea mai importanta competitie sportiva a anului, bat la usa. incepand din 5 august si pana pe 21 august, in Brazilia se vor intrece pentru medalii cei mai valorosi sportivi ai lumii.

Caravana filmelor NexT poposeste pe aleea de sub Tampa cu cele mai bune scurtmetraje romanesti si straine

Timp de doua seri, pe 11 si 12 august, spectatorii se pot bucura impreuna de filmele scurte din cele doua programe: NexT Oscars Night si NexT Romanian Shorts. Proiectiile vor fi pe Aleea de sub Tampa in aer liber.

Aproape 70 de sesizari privind legea darii in plata au ajuns la CCR. Cele mai multe dosare sunt inregistrate de bancile care au dat credite in franci in anii de boom

Tot mai multe sesizari privind controversata dare in plata ajung pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala CCR). Astfel, pana luni dimineata, 69 de dosare erau inregistrate la Curtea Constitutionala, in faza de raport, acestea urmand sa fie judecate, cel mai devreme, in toamna.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )